Φ K.A.R.A Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Uffff noluyoo burda böyle yaaaa ! ! ! Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 ya burası da yalan rüzgarına döndü ya hadi ya çok bilmiş Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Ben kime aşıktım yahu bak unuttum şimdi Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 hadi ya çok bilmiş sende ole. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Aslında aradığım tek şart sadakatti.. Bunu burcu her seferinde gösterdi.. Ayrıldığımızda da seni seviyorum diyordu.. Şimdide seni seviyorum diyor.. Ama dün 10 dakika da sevgiden, hakaretlere geçen şahısların sadakatinin boyutu belli olmuş oldu.. "Dinime küfreden müslüman olsa" derler ya benim durum da bu oldu şimdi.. Sen dünkü iletilerini bir gözden geçir istersen sedat.. "ohh be aşksız yaşayamam diyordum ama yaşayabiliyormuşum" ya da bundan sonraki adaylarda olması gereken özellikleri ben yazmadım.. Bu yazın kimin daha sadakatli olduğunu gayet iyi gösteriyor..ya da kimin sevmediğini.. Birde beni burcuyla aynı terazide tartmassan sevinirim.. Her insan aşkını başka yaşar.. Sana göre ben seni sevmedim, bana göre sen beni sevmedin bu kadar basit.. Uğrunda ölürüm diyen, şimdi rezillik diyor.. Allahım ya:) Tmm rezaletten kurtuldun Yeşim.. Bir akşam benim için sigara tiryakiliğini hatırlayan adam şimdi yeni adaylarda olması gereken özellikleri sıralamış.. Ayrıca ben REZİLİM çünkü yanlış kişiyi sevmişim...Benim demek istediğim buydu..Yoksa kimseyi takmıyorum.. Bu konu da aşılsın artık..Biten bitti neyi irdeliyoruz ki..? Sen yoluna ben yoluma burcu da senin yoluna.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Zaten bitiren benim.. Neden irdeleyimki.. Yazmasan cevap vermezdim.. Zaten sevmiyormuşsunda o halde problemde yok.. Evet herkes kendi yoluna.... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 her zaman söyledim sana söyleyemediğim anlarda arkadaşlarımma söyledim sedatı çok seviyorum diye bunu saklamadım seni seviyorummmmm tabbbbiiii cannnııımmm.. Meydan boşaldı ya koş burcu koş geç kaldın... Hey allahım ya polemiğe girmicem diyorum ama girdirtiyorlar işte.. Sevdiğimle değil sevgimi artık ayrılığı bile ağız tadıyla yaşayamıyorum... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 "Dinime küfreden müslüman olsa" derler ya benim durum da bu oldu şimdi.. Sen dünkü iletilerini bir gözden geçir istersen sedat.. "ohh be aşksız yaşayamam diyordum ama yaşayabiliyormuşum" ya da bundan sonraki adaylarda olması gereken özellikleri ben yazmadım.. Bu yazın kimin daha sadakatli olduğunu gayet iyi gösteriyor..ya da kimin sevmediğini.. Birde beni burcuyla aynı terazide tartmassan sevinirim.. Her insan aşkını başka yaşar.. Sana göre ben seni sevmedim, bana göre sen beni sevmedin bu kadar basit.. Bir akşam benim için sigara tiryakiliğini hatırlayan adam şimdi yeni adaylarda olması gereken özellikleri sıralamış.. Ayrıca ben REZİLİM çünkü yanlış kişiyi sevmişim...Benim demek istediğim buydu..Yoksa kimseyi takmıyorum.. Bu konu da aşılsın artık..Biten bitti neyi irdeliyoruz ki..? Sen yoluna ben yoluma burcu da senin yoluna.. yeşim ben senin adını asla kullanmadım beni katma siteden arkadaşlara dahi yeşim düşmanım değil benim ben onu seviyorum sadece aynı duygulara sahip olduğumuz için çatışıyoruz ben yeşimde beni görüyorum benim duygusallığımı görüyorum dedim asla adını kullanmadım hakkında kötü konuşmadım sevgilerimle... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 yeşim ben senin adını asla kullanmadım beni katma siteden arkadaşlara dahi yeşim düşmanım değil benim ben onu seviyorum sadece aynı duygulara sahip olduğumuz için çatışıyoruz ben yeşimde beni görüyorum benim duygusallığımı görüyorum dedim asla adını kullanmadım hakkında kötü konuşmadım sevgilerimle... İyi bundan sonra da böyle devam etmen dileklerimle.. Senle tartışacak konu kalmadı artık.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 İyi bundan sonra da böyle devam etmen dileklerimle.. Senle tartışacak konu kalmadı artık.. ben hep böyleydim sende böyle devam et sevgilerimle... Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 İyi bundan sonra da böyle devam etmen dileklerimle.. Senle tartışacak konu kalmadı artık.. ben hep böyleydim sende böyle devam et sevgilerimle... noluyo ya hiç bişi anlamadım????? polemiğe iyi ki girmemişiniz. (ne kadar hırçın oluyo yahu şu kıslar) Alıntı
Φ İsyankar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 sevgi herzaman güzel olandır eğer her kim aşıksa güzel olan odur ama aşk beraberinde acı ve ızdırabı getirir bunları aşabilmek ve katlanabilmek yürek ister. o yüreği taşıyan gerçek sevendir......................... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 sevgi herzaman güzel olandır eğer her kim aşıksa güzel olan odur ama aşk beraberinde acı ve ızdırabı getirir bunları aşabilmek ve katlanabilmek yürek ister. o yüreği taşıyan gerçek sevendir......................... aynı ben katlanıyorumda aşmaya çalışıyorum.. Alıntı
Φ İsyankar Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 aynı ben katlanıyorumda aşmaya çalışıyorum.. umarım bunu başarırsın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 ... sevgili taurusmutis. Sanırım Ferhat ile Şirin'i kastediyorsun. Ancak bu soylu destanın anlattığı şeyi bir parça kaçırmışsın. ... Arkadaşım benim anlatmak istediğim şeyle alakası yok ama yinede yanlış bilgiyi düzelttiğin için teşekkür ederim.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 abiciğim bazıları öyle kasıyor ki anlatamam,bööö geldi artık Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Tüy yutmuşsundur,kedisin ya.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 deeet sende atsın ben diyom mu bişey Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Özlemişim sizi bee.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.