Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Insanlik Görevi


politika

Önerilen İletiler

Bu Basligin buraya acilmasi belki etikete bakarak dogru görülmeyebilirsede gercekte icerik olarak GÜNCEL oldugu icin burayi uygun gördüm.

TAKVA nedir diye soruldugunda belki bazilari tarafindan;Namaz Oruc Hac vb.olarak cevaplanacaktir.Halbuki bunlar insanlara verilmis olan kisisel görevlerdir.Yaparsiniz,yapmazsiniz sadece sizi baglar,Tanri ile sizin aranizda ki bir sorundur bunlarin yapilip yapilmamasi.

Öyle bazilarinin da iddia ettigi gibi NAMAZ dinin diregi degildir.

Din TAKVA üzerine insa edimistir.

Tanriya en yakin olanlar,Tanri'nin en sevdikleri muhakkak ki TAKVA sahipleridir.

Dinler Insanlik icindir.

Yani insan cok önemlidir dinlerde.Önemli oldugu icin Tanri;"Bir insani öldüren tüm insanligi öldürmüs gib olur"diyor.

O zaman bundan ne anlamamiz gerekiyor?Insanlari sevmek,rengine irkina bakmadan Tanrinin yaratmis oldugu bir sanat eserini sevmek anlasilir.

O zaman TAKVA'nin en güzeli:Insanlari sevmek,Insanlik icin calismaktir.

TAKVA;Milleti icin,Vatani icin calismaktir.

Bir ülkedeki nüfusun yüzde 40'i eger aclik ve yoksulluk sinirinda ise,o ülkede yoksulluk vardir.

O ülkeyi yönetenler Millet icin calismiyor demektir.

En vahimide,Ülkeyi yöneten Baskan,Cumhurbaskani ,Reis veya her kimse;ITIBARDAN TASARRUF OLMAZ diyerek zevk ve sefa icinde yasarken halkin aclikla savasmasidir.

Ekonomiyi batirip,Tarimi bitirip,üretimi yokedip bir zamanlar;"DEVLET TICARET YAPMAZ"diyerek ülkenin tüm fabrikalarini,kurumlarini topraklarini peskes cekip bugün TANZIM adi altinda DOMATES;PATATES,BIBER PATLICAN satiyorsa ülke batiyor demektir.

Devleti ele gecirip Hazineyide Damadina teslim ederek milletin haracini yiyenlerin,emrinde en lüks arabalar,,ucak filosu,saraylar,yazliklar ve bu da yetmiyormus gibi  44 Odali YAT yaptirmasi ,emekliye gidim gidim,asgari ücretliye santim santim zam yaparak hizmet verdigini sananlar aslinda milli serveti caliyorlar.

Eger yanlis degilse bugün ülkedeki cezaevlerinde 15 Temmuzdan bu yana tutuklanipveya gözaltina alinanlarin sayisi 240 bin civarindadir.

Bir yandas gazeteci yönetime muhalif olan birisi icin PKK;FETÖ iftirasi attiginda derhal faaliyete gecen ve sabahin kör saatlerinde o kisilerin evlerine baskin yaptiran Savcilar,ülkenin ANA MUHALEFET PARTISI GENEL BASKANI'nin "Saraydaki kisiye;"Sen PKK;ya,ISID'a,FETÖ'ye YARDIM VE YATAKLIK YAPTIN"diyor ama tek bir savci kimildamiyor!

Fesli Kadir denilen bir kisi;Televizyon ekraninda acik acik"SERIAT GELSIN DE TÜRKIYE BATARSA BATSIN"diyor ama tek bir savci harekete gecmiyor.

AMA;Bu ülkede SAVAS OLMASIN BARIS OLSUN diye bildiri imzalayan onlarca Akademisyen hakkinda sorustuma acildi,ve görevden uzaklastirildilar.

Ülkede tam bir CADI AVI var.Dünkü Engizisyon bugün isbasinda.

Bank Asya'ya kirasini yatirdi diye siradan vatandaslari tutuklayanlar her nedense BANK ASYA'ya Fetö icin hesap acip para yatiran FETTAH TAMINCE'ye dokunamiyorlar.Üstelik Atatürk Kültür Merkezinide o yapacak.

Demek ki TAKVA Millete ve Vatana hizmet etmek olduguna göre bugün yasananlar tam bir zillettir.

Eger insanlarimiz TAKVA sahibi olmak istiyorlarsa,vatandaslik,Insanlik görevi olarak bu zillete son vermelidirler.Ülkeyi fakirlestiren,Yabanci ülkelerin,Bugdayina,Mercimegine,Bulguruna.pirincine Nohuduna,samanina,etine muhtac edenleri iktidardan indirsinler.

Halki ekmege muhtac ederek kendilerine KARUN gibi bir dünya yaratanlari iktidardan indirmek bir insanlik ve vatandaslik görevidir.

ZALIMI SEVEN ZULMÜ ALKISLAYANDIR.

Zalime bir daha  iktidar olma sansi taninmasin.

Demokratik haklar kullanilarak zalime artik YETER diyebilmektir TAKVA:

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Insanlik insan olabilme sinavinda basarisiz kalmistir.

Insan olabilmek icin herhangi bir inanca sahip olmak gerekmiyor.

"Ben Allaha inaniyorum deyipte takiyye yapan cok sahtekar var.Bunlar ellerine güc gectiginde Allaha inanmadiklarini saklamazlar.

Meydanlarda kahramanlik edebiyati yaparak cephede hayatini kaybeden gencecik insanlarin üzerinden oy devsirenlerin Allaha zerre kadar inanmadiklari gercegi ortada dururken bunlari alkislayanlarinda imanlari sorgulanmalidir.

Dogdugumuz gibi ölecegimizde kesindir,inansakta inanmasakta dogacagiz ve ölecegiz.Bu gercekle yasayip insanliga iyi hizmet etmenin yollarini bulmaliyiz.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.