Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl white lion-when the children cry benm için wazgeçilmez olan şarkı..
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl creadle of filth-nymphetamin.walla sarkının ismi çok zor.yanlıs yazmıs olabilirim.ama gece gündüz nymphetamin gerçekten muazzam şarkıdır overdose diye de geçer ki o albümden "swansong for a raven" ı da dinlemeni tavsiye ederim zira ben şu anda dinliyorum
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 18 yıl anathema - closer (mükemmel ve melankoli sözcüklerinin karışımı)
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 18 yıl sadece bu aralar değil her zaman nirvana dinliyorum. ne kadar dinlersem dinleyeyim bıkmayacağımdan eminim. tabi red hot chili peppers şarkılarıda muhteşem...
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 18 yıl Üst kattan geliyor sabahtan beri, ateşin etrafı çember dansetmeyen herkes tembel diye bir şey kafam şişti artık bir şey dinleyecek halim yok.
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 18 yıl evt ama çıkçam şimdi.. kitapta gıdası.. bende kitap okucam kısmetse..
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 18 yıl evt ama çıkçam şimdi.. kitapta gıdası.. bende kitap okucam kısmetse.. iyi hadi öyle olsun......
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 18 yıl mavi sakal-iki yol... iki yol var demiştim birinden gidiyorum gözyaşları bebeğim,hepsinin sonu aynı birinin eksiği,birinin fazlası... birdenbire boşalan yolların ortasındayım!! hedefler hep çok çok kolay olmuştur...
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 18 yıl ben winamp listesini sunayım: dorian__gel gör beni emre aydın__dayan yalnızlığım emre aydın__git emre aydın__bu kez anladım placebo__where is my mind
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 17 yıl şu anda OtEp dinliyorum hastasıyım yaa herkese tavsiye ederim 1 numara bence crooked spoons ve blood rings i dinliyorum :devil: :devil: :devil: ayrıca MEGADTH hastasıyımda
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 17 yıl şu an dinlemiyorum ama söylüyorum... Emre Aydın-Ben sensiz İstanbul'a düşmanım..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.