Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Eşinin ölümüyle şoka giren yaşlı İngiliz, eşinin cesedini 5 ay süreyle evinde sakladı. 34 yıllık eşinin ölümüyle büyük bir şok yaşayan yaşlı İngiliz Howard Lewis, 5 ay boyunca cesedini evindeki yatağına yatırdığı eşinin ölümünü gizleyerek, yaşamına hiçbir şey değişmemiş gibi devam etti. Komşuları, evden gelen kokudan ve uzun süredir 79 yaşındaki Elizabeth Lewis'in görmediklerinden şikayetçi olarak polisi arayınca Howard Lewis'in gizlediği gerçek ortaya çıktı. Pontypridd'deki eve gelen Polislere, "Eşim uyuyor" yanıtını veren Lewis, polisler eşini üst kattaki yatağında ölü bulunca, eşinin 5 ay önce öldüğünü itiraf etti. Konuyla ilgili araştırma yapan polisler, son 5 yıldır Alzheimer hastası olan eşine bakan Lewis'in, eşinin ölümüne çok üzüldüğü ve onun evden gitmesini istemediği için ölümünü gizlediğini açıkladı. Evlerini ziyaret eden kimse olmadığı için, komşularının şikayetlerinden önce durumun fark edilmediği açıklandı. Yaşlı adamın olayın anlaşılmaması için evin her yerine soğutucular kurduğu, ayrıca eve sürekli oda parfümleri sıktığı ifade edildi. Komşuları, yaşlı adamın evdeki perdeleri uzun zamandır açmadığını da söyledi.
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl yazık yaa,ne kadar çok seviyormuş ki ayrılamamış demek ki o kokuya dayanabilecek kadar büyükmüş sevgisi
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl şaşırdım doğrusu.. hiç mi koku almazmış bu adamın burnu..ya da hiç mi korkmamış..?() empati kuramadım şimdi..
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl bu tarz olaylar sık yaşanıyor...ne denebilir ki,her insan sevgiyi farklı yoğunlukta yaşar..
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl bu tarz olaylar sık yaşanıyor...ne denebilir ki,her insan sevgiyi farklı yoğunlukta yaşar.. böyle olaylar sık mı yaşanıyor! ! ! bana hiç denk gelmedi Bizim orda öleni gömerler, öleni gömerler...
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl selam demekki insan sevince nelere katlaniyormus ha vay garibim adam o da fazla yasamaz vallah bakin ha tskler paylasim icin
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl İngiliz oyunu bu olsa gerek. Ama adam hakkaten çok sevmiş. Bizde var'a yok'a aşık olduk diyoz. Bu herifin aşkı komplekse sokar insanı.
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 18 yıl vaayyyy beee böyle sevgiler var hala demek sevgisis o kokuyu bile yanmiş ve adam dayanmış ne diyelim böyle bi sevgi darısı başımıza
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 18 yıl Of bea aşka Bak Dilerim bigün benide böle yürekten seven biri çıkar karşıma Ay çokk mu bencil oldum Hepinize nasip etsin Allah böle sevgiler Saygılar Süper Kız Çocuğu Özo
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 18 yıl şaşırdım doğrusu..hiç mi koku almazmış bu adamın burnu..ya da hiç mi korkmamış..?() empati kuramadım şimdi.. insan sevdiğinin cesedinden korkmaz öldüğünü kabullenemez kolay kolay belki bir umut canlanır diye düşünür dünyaya küser herşey bitmiştir onun için çok kötü bir durum böyle sevgiler nasip etsinde ölüm bizden uzak olsun diyelim
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 18 yıl fazla sürmez bu amcada gidici benden demesi.. karısının hasreti onu için için yer be..
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 18 yıl insan sevdiğinin cesedinden korkmaz öldüğünü kabullenemez kolay kolay belki bir umut canlanır diye düşünür dünyaya küser herşey bitmiştir onun için çok kötü bir durum böyle sevgiler nasip etsinde ölüm bizden uzak olsun diyelim kesinlikle katılıyorum sana biran empati kurdumda doğrusu bilmiyorum ne yapardım
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 18 yıl yaşlı bir insan olduğu için daha zor gelmiştir dedemden biliyorum ananem ölünce kabullenememişti yalnız kaldım diye ağladı hep
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 18 yıl günahtır ya ama işin günah kısmını geçip aşk kısmından bakarsak ta iLginç geLiyor bana..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.