Misafir Marcus Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Bir ' forum oyunları üstadı ' olarak ben de cevap vereyim.. Güncel konular , dini konular vs. gibi başlıklarda yorum yapmıyorum.Çünkü yeterince bilgim oldugunu düşünmüyorum.Bilmediğim bi konu hakkında da yorum yapmam ne kadar doğru olablir ki ? Ki bu o konuları okumuyoruz anlamına da gelmiyor.. Zaten meselede bu.Bilmemek yada öğrenmemek için yeminlimisiniz.......
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 arkadaşım kısaca seni ilgilendirmez.sana ne herkesin hangi forum a ne yazdığımdan. bize istediğimiz foruma yazma hakkı verilmiş sana ne????? Bazı yakıştırmaları kabül etmemek kaydıyla elbette bana ne. Ancak diğer yönden baktığımızda bu kadar ****** *********** ******** kanımıza dokunuyor.Yoksa oradan ne tür lümpenlik varsa size selam olsun. O oyun bahçesi bir kendine gelsin silkinsin.Biz gerekeni söyleriz.Yok öyle üç kuruşluk akılla beş kuruşluk akıl yürütmek.Saplanmışsan ve bu böyle gideri kabullenmişsen ne diyelim selametle
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Ben istesem din, politika, felsefe yada güncel konular da tartışırım.. Bu konularda bilgisiz değilim , ama yeterli bilgiye de sahip olduğumu sanmıyorum.. Ne mutlu ki o konularda kendine güvenip de tartışanlara..bilgilerini sunanlara.. Herkes bilsin ki..o konularda tartışmaya yürek gerek..kendini savunabilecek kadar güçlü olmak gerek.. Bende bu yok demiyorum...orda tartışmayanlarda da yok demiyorum.. Ama kendimize olan güvenimiz yok.. ya da lilac ve erenin dediği gibi yeterli bulamıyoruz kendimizi.. ilk zamanlarda bende din konularında tartışmaya girmiştim.. buranın halka açık bir forum olduğunu bir an unutup kendimi tartışmaya adapte ettim.. sonucun da da adminden uyarı aldım.. şimdi sadece konuları okumakla yetiniyorum...ileride tartışma konularında yer almak isterim tabiki ama bu sefer kendimi tutmak şartı ile.. Bu kadar dürüst bir yaklaşım gösterdiğiiz için tebrik ederim.Ancak unutmayınızki hiç birşey anadan doğma değildir.Bu dürüst tarafınız sizi bizden biri yapar.Yada biz öyle algılarız.Hayata dair ne varsa hep biz varolmalıyız.Buna milyonlarca KERE İHTİYACIMIZ VAR.
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Bu konuda ben de Eren'in söylediklerine katılıyorum.Ben de bazı konuları takip etmekteyim ama kendimi cevap verecek kadar yeterli görmüyorum,hergün pek çok yeni şey öğreniyorum,zamanı geldiğinde katılmayı ben de çok isterim. Saygılar sevgili lilac bende aynı dertten muzdarip idim.eğer bi tavsiye istersen ekşi sözlükden bilgi alabilirsin.ekşi sözlük karışık gibi görünsede ne arayacağını bildiğin zaman çok yararlı bir site.konuyu orda oku,burda yazılanlara bak ve kafanda oluşanları kelimeye dökmeye çalış... sevgiler Şimdi ayna konusunu örnek veren arkadaş çok haklı. Yani şimdi, haberleri show tv den izleyen. Günlük gazete olarak gözcü asabi vs okuyan. Ne bileyim ülke gündemi yada diğer konulara ilgisi olmayan bir insanın forum tüketimide bu şekilde olur. Bir arkadaş yeterlilikten bahsetmiş. Böyle bir şey yok ki. Yani şimdi Diyelimki "Lübnan'a asker gönderme" diye bir başlık var. bu konuda bir şeyler söylemek için bir birikime vs yede gerek yoktur. Bu ülkenin bir vatandaşı parçası olarak herkes fikrini söyler. ama dediğim gibi ayna olayıda gerçek anlarım. A sosyal insanların sevgili özlemi için forumda var olmalarınıda anlarım. bununda kendince mantığı vardır. Y ama şu forumda asla mantığını çözemediğim ve anlıyamadığım bir olay var. aslında dikkatimi marti name çekmişti bu konuda. İnsanların forumu chat odası gibi kullanması. Şimdi bakıyorsunuz bir başlığa iki kişinin günlük sohbet diyalogları sayfalarca saatlerce. - canımcım bu gün nasılsın - sağol ya iyim sen nasılsın - bende iyyim bu gün çok yoruldum yaa -hayırdır ne oldu. Şimdi bu yazdığım diyalogdaki her satır için bir ileti kullanılmış. herşeyden önce bu diyalog sahiplerine eziyet. Yani msn olur ne bielyim bir chat kanalı olur irc olur. girersin karşılıklı hızlı bir şekilde konuşursun. Anlatmak istediğim bu ikili günlük muhabbeti forumun bir başlığında yapmanın mantığını gerçekten merak ediyorum. Bir ' forum oyunları üstadı ' olarak ben de cevap vereyim.. Güncel konular , dini konular vs. gibi başlıklarda yorum yapmıyorum.Çünkü yeterince bilgim oldugunu düşünmüyorum.Bilmediğim bi konu hakkında da yorum yapmam ne kadar doğru olablir ki ? Ki bu o konuları okumuyoruz anlamına da gelmiyor.. Relax sevgili arkadaşım kızacak bir durum yokki ortada bir eleştiri getirmiş arkadaşımız yüzde yüz haklı olmasada haklılık payı var.Zaman zaman bende yazıyorum oyun bölümlerine ve gerçekten yazarkende eğleniyorum hayat keşke hep oyundan ibaret olsaydı ama öyle değil maalesef. haklısın ama ben her yerde bi çok kişi ile polemiğe girdim.. artık canıma yetti.bilgisayar başına geçtiğim zaman rahatlamak ve eğlenmek istiyorum.diğer arkadaşta kalkmış niye yazmıomuşuz.zaten günlük hayatta yeterince derdim var.bi de burda herkese tartışmaya girecek kadar akıllı deilim.yanlış anlama lafım sana deil. Ben istesem din, politika, felsefe yada güncel konular da tartışırım.. Bu konularda bilgisiz değilim , ama yeterli bilgiye de sahip olduğumu sanmıyorum.. Ne mutlu ki o konularda kendine güvenip de tartışanlara..bilgilerini sunanlara.. Herkes bilsin ki..o konularda tartışmaya yürek gerek..kendini savunabilecek kadar güçlü olmak gerek.. Bende bu yok demiyorum...orda tartışmayanlarda da yok demiyorum.. Ama kendimize olan güvenimiz yok.. ya da lilac ve erenin dediği gibi yeterli bulamıyoruz kendimizi.. ilk zamanlarda bende din konularında tartışmaya girmiştim.. buranın halka açık bir forum olduğunu bir an unutup kendimi tartışmaya adapte ettim.. sonucun da da adminden uyarı aldım.. şimdi sadece konuları okumakla yetiniyorum...ileride tartışma konularında yer almak isterim tabiki ama bu sefer kendimi tutmak şartı ile.. benim anlamadığımda şu tamam düşüncende haklı olan yerler varda gene belli sıfatlara takılıp kalmasaydı keşke yok üstad yok bizden biri.....bu sıfatların ne önemi varki eğer sizler söylemek istediklerinizi söyleyebiliyorsanız. ayrıca yetersizim diyen arkadaşlarada kendinize haksızlık etmeyin diyorum eminim sizinde bu ülkenin durumu hakkında söyleyecek bir çift sözünüz vardır.kendinize güvenin arkadaşlar. marcus uzun süredir uygulanan politikalarla uyutulan bizler birdenbire kendimize gelemeyiz,buda bir süreç isteyecek tabi. kültürel birikimim hakkında bilgilenmen hoşuma gitti. Büyük ihtimalle sen şimdi gurur duyuyorsundur kendinle benim iletilerim güncel konularda çok diye. ben seni tebrik ediyorum. güncel iletilerimi çoğaltabilirim .....mesela örnek; güzel bir yorum yapan arkadaşın iletisini alıntı yapar buyur bu da "clover" der pek güzel yazmışsın derim güncel ileti sayımı çoğaltmış olurum. yazmış olmak için yazmak.....gereksiz
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 kültürel birikimim hakkında bilgilenmen hoşuma gitti. Büyük ihtimalle sen şimdi gurur duyuyorsundur kendinle benim iletilerim güncel konularda çok diye. ben seni tebrik ediyorum. güncel iletilerimi çoğaltabilirim .....mesela örnek; güzel bir yorum yapan arkadaşın iletisini alıntı yapar buyur bu da "clover" der pek güzel yazmışsın derim güncel ileti sayımı çoğaltmış olurum. yazmış olmak için yazmak.....gereksiz Komik ötesi olmuşsun. Ben gülünce insanlar güceniyorlar.Aın size yukarıda spesifik bir örnek. Rütbe adına gurur duyacak kadar küçülmedim.Zira bütün derdimiz bu üstadlar ıvır zıvır iletilerle aldıkları bu ünvanların hakkını verebiliyorlarmı? Negatif seleksiyon diye bir kavram var.Ve buda zaten bize en geniş sağlamayı yapma imkanımızı veriyor....
Misafir olivia Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Bu kadar dürüst bir yaklaşım gösterdiğiiz için tebrik ederim.Ancak unutmayınızki hiç birşey anadan doğma değildir.Bu dürüst tarafınız sizi bizden biri yapar.Yada biz öyle algılarız.Hayata dair ne varsa hep biz varolmalıyız.Buna milyonlarca KERE İHTİYACIMIZ VAR. Tabiki de değildir.. Okudukça, takip ettikçe, doğru ya da yanlış bilgileri burada, o konularda tartışanlardan alarak biz çoğalırız..
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Zaten meselede bu.Bilmemek yada öğrenmemek için yeminlimisiniz....... Ben okuyorum dedim.. Öğrenmediğimi ne biliyorsun ?
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Tartışmalar, tartışmanın içinde olmadıkça bilgi vermez insana. Çünkü öğrenmeyi sağlayan tartışmanın kendisidir. Ve bunu aslında net ortamında yapmak ta baya kolaydır. Yani kampusteki bir forumda, tartıştığın konuda kafana takılan şeyleri. okuldan çıkıp sahaflarda dolaşıp ilgili konuyla alakalı kaynak kitapalr alıp. bi dahaki foruma kadar onları okumak yerine. Anında internette insan binlerce kaynağa ulaşabilir. Liseler de bile neden munazaralar yapılır. İki öğrenci grubu kurup. onlara konu verip birbirlerine karşı savunmaları istenir. Yadan üniversitede hoca konunun bir yerinden sonra öğrencilerin bu konuyu tartışmalarını ister kendi aralarında. Sonra bu bizim kanımızda var. Biz kahvehanede çay içerken. Berberde traş olurken bile memleket meselelerini ateş ateşli tartışan bir milletiz. Dünyanın neresinde minübüste giderken, yolcuların bir şey görüp memleket meselelerini tartışığı bir toplum vardır. Genel Kültür ise, ancak tartışarak kazanılan bir disiplindir.
Φ LilaC Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Herkesin bildiğini yapmasından yanayım.. Yaratıcı düşüncelere, bilenlere saygı duymak ve takip etmektir şimdiki bilmeyenlerin ama geleceğin bilenlerinin işi... çok güzel söylemişsin Erencim katılıyorum
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Zaten meselede bu.Bilmemek yada öğrenmemek için yeminlimisiniz....... **** ***** ***.senin zekan zaten dünyayı kurtarır. ben din konusuna gelice yazarım. : kimse sana millete hakaret etme hakkını veremez
Φ LilaC Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 tamam arkadaşlar bu kadar germeyin ortamı.kötü szlere gerek yok bence.birbirinize hakaret etmeyipte tartışabilirsiniz.misal ben €L€KTRO bunları söyleyen sen değil miydin? şimdi noluyor,sakin ol lütfen biraz..
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 €L€KTRO bunları söyleyen sen değil miydin? şimdi noluyor,sakin ol lütfen biraz.. söylediği şeylerle hepimize hakaret ediyo. hasta etti beni.
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Media forum üyelerinin bir kısmı,büyük bir umursamazlık ve aymazlıkla forumun sadece oyunlar bölümünü kullanıyorlar.Forum oyunları elbette kişilerin stres atmak için başvuracakları bir bölüm olarak varolmalı. Ancak bir takım kişilerin üstündekini kızdır,altındakini sevindir türünden foruma başkaca hiçbir konuda katkıda bulunmadan sürdürdükleri bu nihilist tutum tam anlamıyla lümpenliğin göstergesidir.Buradan hiç bir konuya iştirak etmeden varsa yoksa oyun mekanında zaman geçiren kişilere bir iki şey söylemek istiyorum.Bu ülkede yaşıyorsanız biraz olsun etrafınızdaki meselelere iştirak edin.Biraz oyun bahçesinden çıkıp memleketin sorunları hakkında iki kelamda siz deyiverin.Atatürk gençliği beynini delete ediyor dedirtmeyin.Bu ülkede pkk sı gericisi işbirlikçisi nice yıkıcı güç varken.Üstündekine şarkı hediye ederken birazda sesinizi çıkarın.Ayıptır yaw.Adam üstad olmuş 8000 iletinin 7900 tanesi oyun.Sizi okuyanlarda orada üstad yazısına bakıp birşeyle almak isteyecekler... Yazık ilgisizlik ve tepkisizlik diz boyu. Lütfen katılımı yararlı bir oluşuma dönüştürelim..... sana katilmiyo degilim aslinda bencede haklilik payin var ama bir kez din konusuna girdim 2 uyari aldim niye sence forumu dinciler basmis dedim ve olayi buyuttum forumda birisi dini kotulesin herkez onun ustune geliyoo bende havadan sudan konularda vakit gecirmeyi yegledim yada baska yerden alip yapistiran arkadaslar gibi olamadigimdandir belkide???
Φ godzilla Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Komik ötesi olmuşsun. Ben gülünce insanlar güceniyorlar.Aın size yukarıda spesifik bir örnek. Rütbe adına gurur duyacak kadar küçülmedim.Zira bütün derdimiz bu üstadlar ıvır zıvır iletilerle aldıkları bu ünvanların hakkını verebiliyorlarmı? Negatif seleksiyon diye bir kavram var.Ve buda zaten bize en geniş sağlamayı yapma imkanımızı veriyor.... senin gibi ciddi birini güldürdüğüm için mutlu oldum.sen gülünce neden güceniyormuş insanlar(herhalde gülmenin senin gibi birine ne kadar uzak olduğunu düşündükleri için olsa gerek) Çok uzatmadan şunu söyleyeyim; İsteyen istediği gibi yaşamalı, kimse kimsenin fikirlerine ve hareketlerine müdahale etmemelidir(kimse kimseye zarar vermediği sürece de böyle devam etmelidir.) Ayrıca burada alınan ünvanların hakkı diye birşey mi söz konusu...ne yani 5000 iletiden sonra tuğgeneral 15000 iletiden sonra mareşal falan mı olunuyor.Yani aldıkları bu ünvanlar insanlara bir hak mı doğuruyor da davranışlarını ve hareketlerini etkilesin.Seni anlamakta zorluk çekiyorum hem ileti sayısına önem vermemiş gibi görünüp hem de "ıvır zıvır iletilerle aldıkları ünvanların hakkını verebiliyorlar mı" diye soruyorsun. Forumların amacı nedir ?sana bunu soruyorum......... İsteyen oyun oynar,isteyen şiir yazar,öykü yazar,isteyen politika,siyaset veya güncel konulara yazar... kimseyi de ilgilendirmez...................... ----- Bu arada kavramları kullanmış olmak için kullanmayalım. Ama şunuda söylemeden geçemiyeceğim senin bu başlığın işe yaramış gibi gözüküyor.Çünkü güncel konularda iletilerin altında "clover"lar çoğalmaya başlamış.
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 bence bu forumuda oyun bahçesine alalım....
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 senin gibi ciddi birini güldürdüğüm için mutlu oldum.sen gülünce neden güceniyormuş insanlar(herhalde gülmenin senin gibi birine ne kadar uzak olduğunu düşündükleri için olsa gerek) Çok uzatmadan şunu söyleyeyim; İsteyen istediği gibi yaşamalı, kimse kimsenin fikirlerine ve hareketlerine müdahale etmemelidir(kimse kimseye zarar vermediği sürece de böyle devam etmelidir.) Ayrıca burada alınan ünvanların hakkı diye birşey mi söz konusu...ne yani 5000 iletiden sonra tuğgeneral 15000 iletiden sonra mareşal falan mı olunuyor.Yani aldıkları bu ünvanlar insanlara bir hak mı doğuruyor da davranışlarını ve hareketlerini etkilesin.Seni anlamakta zorluk çekiyorum hem ileti sayısına önem vermemiş gibi görünüp hem de "ıvır zıvır iletilerle aldıkları ünvanların hakkını verebiliyorlar mı" diye soruyorsun. Forumların amacı nedir ?sana bunu soruyorum......... İsteyen oyun oynar,isteyen şiir yazar,öykü yazar,isteyen politika,siyaset veya güncel konulara yazar... kimseyi de ilgilendirmez...................... ----- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Güzel kardeşim zaten istediğin gibi yaşıyorsun buna engel yok.A politik olmanız bir kenera,başka bir dünyada yaşıyor gibisiniz.Etliye sütlüye dokunmadan yüz bin ileti yazarsın kime ne? Bu kısır döngüden rahatsız olmuyormusunuz.Bu steriostipik davranış biçimi kendini tekrarlayan sıradanlıktan bir gün olsun hzursuzluk duymadınızmı? Aldıkları ünvanlar tabiki bir kişiye yükümlülük getirir.Bir kişi en yüksek iletiye sahipse o forumda en tecrübeli ve en bilge olmak zorundadır. Ama tam tersi üstad ünvanını gördükmü oyun bahçesinden gelen ve akvaryumda su kabarcıkları arasında gezinen kırmızı balığı hatırlatıyorlar bize.i steyen şiirde yazar,akıllıda olur ******** olur orası kişinin kişisel profilini bağlar. Ancak bu tepkisizlik beni ilgilendirir.Senide herkeside ilgilendirir.Benim adım hıdır elimden gelen budur diyorsan.Bunada saygı duyarım.Ama bu hiçselliğe değil...
Φ godzilla Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 istediğim gibi yaşıyorum tabiki bir de engelleseydiler... --------------------------------------------- A politik olmanız bir kenera,başka bir dünyada yaşıyor gibisiniz.Etliye sütlüye dokunmadan yüz bin ileti yazarsın kime ne? Bu kısır döngüden rahatsız olmuyormusunuz.Bu steriostipik davranış biçimi kendini tekrarlayan sıradanlıktan bir gün olsun hzursuzluk duymadınızmı? ---------------------------------------------- bu sorular bana mı? :D belliki anlaşamıyacağız. ben herkes bildiği gibi yapar diyorum. Sen buradakilerin veya oyun sitelerinde okey, tavla,vs. oynayanların dünyadaki olaylardan çok mu uzak olduğunu düşünüyosun,tepkisizmi kaldığını sanıyorsun...Nereden biliyorsun? Bende istiyorum herkes tartışsın.sorunların üzerine gitsin ama.....zorlada olmuyor. kız haykırıyor "seviyorum onu" diyor diğeri "hayır ben sevmiyorum" diyor herkesin bir derdi var...Sıkma insanları... smile...clover
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 istediğim gibi yaşıyorum tabiki bir de engelleseydiler... --------------------------------------------- A politik olmanız bir kenera,başka bir dünyada yaşıyor gibisiniz.Etliye sütlüye dokunmadan yüz bin ileti yazarsın kime ne? Bu kısır döngüden rahatsız olmuyormusunuz.Bu steriostipik davranış biçimi kendini tekrarlayan sıradanlıktan bir gün olsun hzursuzluk duymadınızmı? ---------------------------------------------- bu sorular bana mı? :D belliki anlaşamıyacağız. ben herkes bildiği gibi yapar diyorum. Sen buradakilerin veya oyun sitelerinde okey, tavla,vs. oynayanların dünyadaki olaylardan çok mu uzak olduğunu düşünüyosun,tepkisizmi kaldığını sanıyorsun...Nereden biliyorsun? Bende istiyorum herkes tartışsın.sorunların üzerine gitsin ama.....zorlada olmuyor. kız haykırıyor "seviyorum onu" diyor diğeri "hayır ben sevmiyorum" diyor herkesin bir derdi var...Sıkma insanları... smile...clover Laf olsun torba dolsun diye konuşuyorsun.Bunlar kişisel eleştiri değil. Bu ülkenin gerçeklerini dile getirdikleri için yakın tarihimizde insanlar hayatlarından oldular.Bu durum bize yüksek bir ahlak yükümlülüğü addediyor. Sırf tartışacaksın diye boş boğazlık yapmaya niyetim yok.Anladın anladın anlamadın iyi oyunlar....
Φ godzilla Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Laf olsun torba dolsun diye konuşuyorsun.Bunlar kişisel eleştiri değil. Bu ülkenin gerçeklerini dile getirdikleri için yakın tarihimizde insanlar hayatlarından oldular.Bu durum bize yüksek bir ahlak yükümlülüğü addediyor. Sırf tartışacaksın diye boş boğazlık yapmaya niyetim yok.Anladın anladın anlamadın iyi oyunlar.... senin dünyan bu forum kadar anlaşıldı.... yükümlülükmüş ...... anlamadım, anlamaya çalışmıyorum bile seni. asıl sana iyi oyunlar...ya da iyi "havadan su dan" lar diyim. artık tek kelime daha etmiyeceğim sana.
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 istediğim gibi yaşıyorum tabiki bir de engelleseydiler... --------------------------------------------- A politik olmanız bir kenera,başka bir dünyada yaşıyor gibisiniz.Etliye sütlüye dokunmadan yüz bin ileti yazarsın kime ne? Bu kısır döngüden rahatsız olmuyormusunuz.Bu steriostipik davranış biçimi kendini tekrarlayan sıradanlıktan bir gün olsun hzursuzluk duymadınızmı? ---------------------------------------------- bu sorular bana mı? :D belliki anlaşamıyacağız. ben herkes bildiği gibi yapar diyorum. Sen buradakilerin veya oyun sitelerinde okey, tavla,vs. oynayanların dünyadaki olaylardan çok mu uzak olduğunu düşünüyosun,tepkisizmi kaldığını sanıyorsun...Nereden biliyorsun? Bende istiyorum herkes tartışsın.sorunların üzerine gitsin ama.....zorlada olmuyor. kız haykırıyor "seviyorum onu" diyor diğeri "hayır ben sevmiyorum" diyor herkesin bir derdi var...Sıkma insanları... smile...clover haklısın
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 senin dünyan bu forum kadar anlaşıldı.... yükümlülükmüş ...... anlamadım, anlamaya çalışmıyorum bile seni. asıl sana iyi oyunlar...ya da iyi "havadan sular" lar diyim. artık tek kelime daha etmiyeceğim sana. sevgiyle kal
Φ godzilla Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 haklısın haklıyım tabiki "yükümlülükler sultanı "na anlatamadık ama
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 haklıyım tabiki "yükümlülükler sultanı "na anlatamadık ama 64 iletide nasıl bu kadar cewalleştin anlayamadım.Ama vardır bir hikmeti nasılsa Üstadlarını üzmektesin. Bu durumu yakıştıramadık sana
Φ godzilla Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 64 iletide nasıl bu kadar cewalleştin anlayamadım.Ama vardır bir hikmeti nasılsa Üstadlarını üzmektesin. Bu durumu yakıştıramadık sana 65 oldu beu gecelik son.hadi bakalım ***** ******* ******* güncelde de görüşürüz(bir muhalif durum olursa hemen gelicem şimdilik akıllı uslu gidiyosun...umarım aynı kafadan görüşten değilizdir.) takla atan smile....
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 elektro77. Eleştirilere "sanane" cevabı vermek doğru bir şey değildir. O halde bu başlık olmazdı ve Admin de userların eleştirilerine "sanane işime karışmayın" diye cevap verirdi. Türkiyede gençliğin, ülke gündemine, dünya gündemine karşı ilgisizliği bir gerçektir. Mesela bir üniversitemizde. Üniversite yönetimi Dünyaca ünlü bir teorisyeni bin bir zahmetle Okulda panel düzenlemeye ikna etmiş. Aynı günde okula Hülya Avşar söyleşi yapmaya geliyor. Teorisyenin paneline katılan öğrenci sayısı 250 civarı Hülya Avşar'ın söyleşisine katılan öğrenci sayısı 5000. Şimdi bunu ne var bunda isteyen istediğini dinler diyerek yorumlayabiliriz. Ama bu doğru yorum olmaz. Biz yeri gelince ülkemizin neden " gelişmekte olan ülkeler " ya da "geri kalan" ülkeler statüsünde olduğuna hayıflanırız. Ama daha bundan yüz yıl önce bile. Almanyada işçi gençlerin öğle tatillerinde günlük felsefe gazetelerini okuduğunu göz önüne almayız. Godzilla. Marcus arkadaş, bu konuyu tartışmaya açmış. Forumun o bölümünün müdavimleride cevap vermişler yorumlarını yapmışlar. Birilerini engelleme vs de zaten teknik olarak mümkün değil değil mi ? O halde şahıslara saldırgan mesajlar yazmak. İsimler takmak falan. Sadece kişisel tartışma yaratmaya yönelik bir hareket gibi görünüyor. buna da gerek yok.
Önerilen İletiler