Φ marti_name Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 - aloo, naber anne? - iyilik. akşam yemeğe gelecek misin? - yok dışardayım, zaten geç gelirim. - iyi erken gel. - anne geç gelirim demek için aradım zaten. - olsun sen yine erken gel. -anne yaw, bi çay uzatıversene hazır ayaktayken.. -aaa sen çok oldun ama kalk kendin koy elin var ayağın var tembel pezevenk! -gil(hönk?)(mutfaga seyirtir) -ay bak, 25 senelik çocuuma ne kötü laf ettim böyle, çok afedersin gil oğlum..affet beni.. -salla..içion mu sen de? - anneeea ! anneeea ben geldim. ya baksana bi bana. - ne oldu yine bogurup duruyon? -yaw muruvvetimi gordun mu? masama koymustum. -yoooo. ben odana bile girmedim bugun. -ne biliim. sen ilgilenirsin bu islerle de. -...... -......(kih kih kih ) - ne zaman buyuycen ulan sen aptal herif bi adam oldugunu goremeden olcem galiba yarabbim. -kah kah kah kah banyodasındır... kapı kırılırcasına zorlanır... dışardan annenin sesi gelir... - oğlum niye kilitliyosun kapıyı... - anne naapıyosun yaa? - naapıcam oğlum, bi bez alıp çıkıcam... - ya anne banyodayım farkındaysan... - noolcak ki? sen benim oğlumsun... - annnneee!!! ben senin oğlunum ama 20 sene önceki oğlun değilim... anne-oglum kalk i$e gec kalican! cocuk-huah? ne? a-i$e diyorum, gec kalicaksin saat kac oldu bak? c-anne dun ak$am ben sana ne demi$tim? a-ne demi$tin? c-ben bugun neydim? a-neydin? c-izinliydim be anne yaaa uf! a-baarma anneye baarma! c-uykum kacti simdi benim yaaa.. a-iyi o zaman kalk iki ekmek al da gel... c-niye ben yahu niye ben? kucuk oglunu yolla! a-olmaz! c-niye olmaz? a-baksana uyuyo cocuk, hem izinliymis bugun birakalim uyusun biraz... Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 - aloo, naber anne? - iyilik. akşam yemeğe gelecek misin? - yok dışardayım, zaten geç gelirim. - iyi erken gel. - anne geç gelirim demek için aradım zaten. - olsun sen yine erken gel. -anne yaw, bi çay uzatıversene hazır ayaktayken.. -aaa sen çok oldun ama kalk kendin koy elin var ayağın var tembel pezevenk! -gil(hönk?)(mutfaga seyirtir) -ay bak, 25 senelik çocuuma ne kötü laf ettim böyle, çok afedersin gil oğlum..affet beni.. -salla..içion mu sen de? - anneeea ! anneeea ben geldim. ya baksana bi bana. - ne oldu yine bogurup duruyon? -yaw muruvvetimi gordun mu? masama koymustum. -yoooo. ben odana bile girmedim bugun. -ne biliim. sen ilgilenirsin bu islerle de. -...... -......(kih kih kih ) - ne zaman buyuycen ulan sen aptal herif bi adam oldugunu goremeden olcem galiba yarabbim. -kah kah kah kah banyodasındır... kapı kırılırcasına zorlanır... dışardan annenin sesi gelir... - oğlum niye kilitliyosun kapıyı... - anne naapıyosun yaa? - naapıcam oğlum, bi bez alıp çıkıcam... - ya anne banyodayım farkındaysan... - noolcak ki? sen benim oğlumsun... - annnneee!!! ben senin oğlunum ama 20 sene önceki oğlun değilim... anne-oglum kalk i$e gec kalican! cocuk-huah? ne? a-i$e diyorum, gec kalicaksin saat kac oldu bak? c-anne dun ak$am ben sana ne demi$tim? a-ne demi$tin? c-ben bugun neydim? a-neydin? c-izinliydim be anne yaaa uf! a-baarma anneye baarma! c-uykum kacti simdi benim yaaa.. a-iyi o zaman kalk iki ekmek al da gel... c-niye ben yahu niye ben? kucuk oglunu yolla! a-olmaz! c-niye olmaz? a-baksana uyuyo cocuk, hem izinliymis bugun birakalim uyusun biraz... En sondaki çok güzel ve komik Paylaşımm için teşekkür Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 - aloo, naber anne? - iyilik. akşam yemeğe gelecek misin? - yok dışardayım, zaten geç gelirim. - iyi erken gel. - anne geç gelirim demek için aradım zaten. - olsun sen yine erken gel. -anne yaw, bi çay uzatıversene hazır ayaktayken.. -aaa sen çok oldun ama kalk kendin koy elin var ayağın var tembel pezevenk! -gil(hönk?)(mutfaga seyirtir) -ay bak, 25 senelik çocuuma ne kötü laf ettim böyle, çok afedersin gil oğlum..affet beni.. -salla..içion mu sen de? - anneeea ! anneeea ben geldim. ya baksana bi bana. - ne oldu yine bogurup duruyon? -yaw muruvvetimi gordun mu? masama koymustum. -yoooo. ben odana bile girmedim bugun. -ne biliim. sen ilgilenirsin bu islerle de. -...... -......(kih kih kih ) - ne zaman buyuycen ulan sen aptal herif bi adam oldugunu goremeden olcem galiba yarabbim. -kah kah kah kah banyodasındır... kapı kırılırcasına zorlanır... dışardan annenin sesi gelir... - oğlum niye kilitliyosun kapıyı... - anne naapıyosun yaa? - naapıcam oğlum, bi bez alıp çıkıcam... - ya anne banyodayım farkındaysan... - noolcak ki? sen benim oğlumsun... - annnneee!!! ben senin oğlunum ama 20 sene önceki oğlun değilim... anne-oglum kalk i$e gec kalican! cocuk-huah? ne? a-i$e diyorum, gec kalicaksin saat kac oldu bak? c-anne dun ak$am ben sana ne demi$tim? a-ne demi$tin? c-ben bugun neydim? a-neydin? c-izinliydim be anne yaaa uf! a-baarma anneye baarma! c-uykum kacti simdi benim yaaa.. a-iyi o zaman kalk iki ekmek al da gel... c-niye ben yahu niye ben? kucuk oglunu yolla! a-olmaz! c-niye olmaz? a-baksana uyuyo cocuk, hem izinliymis bugun birakalim uyusun biraz... koptum marti_name ya çok kusellll olmuş. aynı annemle benim aramdaki konuşma olmuş.(bazı bir kaç satır hariç) emeğine sağlık arkadaşım. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 kimi zaman iç burkan diyaloglardır. anne: oğlum yesene biraz çok zayıfladın. oğul: yok anne ya hiç iştahım yok. anne: olur mu oğlum gençsin sen yemen lazım. ne demek iştahım yok? oğul: ya yok işte anne! ısrar etme istemiyorum. anne: ah ben ne desem ki oğlum sana. çok seviyorsun o kızı beddua da edemem ki... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Ben bunu başka forumda okumuştum ama çok güzel olmuş eline sağlık Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 oidipus komplkeksi vardır..şu naçizane anne oğul ilişkisi..ondanda girinsene mevzuya biraz.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 -anne para var mi? -oglum,baban bugunluk para birakti,internete yok -ya okula gidiceem! -ha oyle mi,sen cik disari bakiim(kapiyi kapatip,bulur,verir) -yetmez -ustu internete di mi,bulmussunuz yeni zulami zaten.kokusunu takip ediyorsunuz di mi?sanki evde internet yok!calisin da kazanin,biz de hayrinizi gorelim,kac senedir okul diye....................................boyle uzaar giderken kardesim coktan gitmistir Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 anne: hayırlı olsun oğlum yeni işin! oğul: sağol anne. anne: kaçıncı katta sizin işyeri? oğul: 26. kat anne çok havalı. anne: oh iyi iyi havadar olur. binada asansör var mı peki? oğul: yok anne doğal seleksiyona inanıyorlar. koşarak çıkamayan gelmesin çalışmasın diyorlar. anne: aaa hiç olur mu öyle şey! oğul: yaw tamam anne tamam kapat artık. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 - anne beni arayan oldu mu? - yok evladım. nerdesin bak baban aradı dedi derslerini çalışsın dedi. - ya tamam. - ha seni bi kız aradı. - ne kız mı, ya hani aramamıştı kimse? - ben senin sekreterin miyim, aradı sordu işte. - sen ne dedin peki? - kızarkadaşıyla buluşmaya gitti dedim. - ne? ya nerden çıkardın, ben ali'lere gittim, dedim ya çıkarken. hatta müge ararsa söylersin dedim. - kafa mı bıraktınız bende. - anne sıçtın ağzıma, şimdi gel de açıkla müge'ye. - ben bi şey açıklamam, sen gittin sen anlat. - tamam anne, bırak müdahale etme ya. - sen de sevgiline gideceğin zaman bana ona göre söyle. - ya sen kasten mi yapıyorsun? - dur telefon çalıyor, belki aramıştır yine. aç aç bakma bana öyle. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 -anne bu hangisi? -haziran gecesi... -e niye eski dizileri izliyorsun? -bu yeni bolum. -e iyide haziranmis iste? -pffftt (bir sure sonra tekrar iceri gidip tv ye baktiktan sonra, aliye ve yabanci damat'ta isim olsa gerek tume varimi ile) -bu insanlardan hangisi haziran? -git basimdaaan... -eheheh Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 annem:Paran var mı? ben:yok... annem:iyi. ben:haa!! bugün oldu....iyi dedi yaaa...... Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 oğul : bak anne otur bi mantıklı konuşalım. anne : oturdum bakalım söyle. oğul : bak zaten durumumuz pek iyi sayılmaz. 700 milyon iki tane kanepe için biraz fazla değil mi? anne : oğlum oturacak yerimiz yok evde, yere oturuyorsunuz. oğul : anne tamam işte, önemli olan oturacak bişeyler almak, ikinci el bişiyler alalım. anne : zaten babanı da ikinci el aldım gördük ne ********* olduğunu. oğul : yuh... sen de sıfır kanepe alırsan ben de elektro gitar alırım. anne : al *** ****** ******. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 telefon çalar... anne: oğlum beşik attı beşik attı 1-0 oldu... oneydi: beşik ne ya? beşiktaş o bi kere...biliyorum bende izliyorum maçı.. anne: sevindin mi? oneydi: sevindim... anne: hah gene gol olursa ben haber veririm.. oneydi: anne bende izliyorum maçı dedim ya.. anne: olsun ben haber veririm sana, izleme istersen sen....dersin falan varsa ona bak.. oneydi: allah allah..banane yaaa ben izleyecem... anne: tamam bende izliyorum, haber veririm ben sana hadi öptüm. oneydi: tamam haber ver sen bana, bekliyorum... bende öptüm...(telefon kapanır) oyyyy oy. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 - oğlum geeeaaal yetiş çabuk!! + nooluyo anne ne oldu ne var? + xxx oturum açtı diyo ne yapıcam şimdi nasıl olcak? - anne bişe yok sakin ol.açık kalmış program amcam o oturum açan msn e girmiş + amcanlar ankaradalar evlerinde değiller ki nasıl giriyo msn e - anne bi evlerinde mi var internet + ne biliyim oğul Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 alo anne ben bugun arkadasımda kalacam annemın cevabı hıc deısmez ıyı halt edecen Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 cafeyi sabah ben açmayacak olurum gece film falan derken baya zaman geçer ama sorun diildir öğlene kadar uyuyabilirim...tabii annemin sağı solu belli olmaz: olum kalk dükkanı açmayacan mı ? anne yok patron açacak. iyi kalk yardım edersin. anne bi git yaaa. olm kalk git evden misafirlerim gelecek. bana mı gelecek misafirler banane yaa odanıı toplayacam kalk diyosam kalk kahvaltınıda dışarıda yaparsın offffffffffffffffffffffffff Alıntı
Φ zeplintane Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Ellerinize sağlık arkadaşlar, teşekkür ederim hepinize Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Ellerinize sağlık arkadaşlar, teşekkür ederim hepinize rica ederiz yine bekleriz efeeeeeeeeeeeeem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.