Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl eylül ayının enleri buraya en tatlısı en akıllısı en sevgidolu olanı en duygusalı en içten olanı vs.... En iyi,sevgi dolu , dostça ve hep yanımda olan üç kişiyi yazıyorum Aysum ,,murti_san,, Bohem
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl bence eylül ün en gevezeleri. ben ben ben ben ben başka kişi yazmama gerek war mı? bi de benden geveze olmasın aysum naty yumote vee sessizliğin kısı..
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl bence eylül ün en gevezeleri. ben ben ben ben ben başka kişi yazmama gerek war mı? bi de benden geveze olmasın aysum naty yumote vee sessizliğin kısı.. Sen seninkine gevese mi diosun.. Allah'ım sen Sedoş'u görmedin galiba
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Sen seninkine gevese mi diosun.. Allah'ım sen Sedoş'u görmedin galiba vall son zamanlar da fazla yazmadı galiba onun için bilmiyorum bi de listeye sedoşu da ekleyelim.
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Sen seninkine gevese mi diosun.. Allah'ım sen Sedoş'u görmedin galiba yaw benim dilim var ağzım yok be pardon ağzım var dilim yok..ya neydı..kulağım var burnum yok muydu..ha kafam var saçım yok olacaktı
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl yaw benim dilim var ağzım yok be pardon ağzım var dilim yok..ya neydı..kulağım var burnum yok muydu..ha kafam var saçım yok olacaktı sedoş kelmişşşş ne seçelim, ne seçelim... tabiki de Eylül aynın en keli
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl sedoş kelmişşşş ne seçelim, ne seçelim... tabiki de Eylül aynın en keli hahhaha
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl bence eylül ün en gevezeleri. ben ben ben ben ben başka kişi yazmama gerek war mı? bi de benden geveze olmasın aysum naty yumote vee sessizliğin kısı.. ay saol da nerem geveze ayol elektronik fantastik akım ay sedoşşş kız çok yorgunum yaw ayın hoşgeleni : sedoşşşşşşş
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl ekim ayınamı girdik +1 Açıkcası başlığı görünce bende böyle düşünmüştüm.. Eylül bitmeden açıldıgı için..
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl ay saol da nerem geveze ayol elektronik fantastik akım ay sedoşşş kız çok yorgunum yaw ayın hoşgeleni : sedoşşşşşşş tamam sen o kadar olmasan da diğerleri hani inkar edemesler.
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Ben mi gevezeyim yaf cıx cıx cıx ya kısım hemen alınıyonuz. bundan sonra kimseye bişi demicem
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl ya kısım hemen alınıyonuz. bundan sonra kimseye bişi demicem Allam baksana sen daha alıngansın
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl eylül ayının enleri buraya en tatlısı en akıllısı en sevgidolu olanı en duygusalı en içten olanı vs.... En iyi,sevgi dolu , dostça ve hep yanımda olan üç kişiyi yazıyorum Aysum ,,murti_san,, Bohem canım teşekkür ederim.. nezaman istersen dinlemeye hazırım..
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Yazar canım teşekkür ederim.. nezaman istersen dinlemeye hazırım.. ben teşekkür ederim iyiki varsın
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl eylül ayının en iyi çıkış yapanı elektro kardeşimdir tebrikler kardeşim bu kupayı hakettin
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl eylül ayının en iyi çıkış yapanı elektro kardeşimdir tebrikler kardeşim bu kupayı hakettin
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl Eylül ayının En Gevezesi €L€KTRO_777 bence senden sonraki eylülün gevezesiyim eylül ayının en iyi çıkış yapanı elektro kardeşimdir tebrikler kardeşim bu kupayı hakettin eyvallah siyahx kardeşim.
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl bende kupa isterim yaaa her isteyene ole yok kıs.sadece ozel olanlara var
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl En cicisi : Aysum En görünmezleri: Gülsün, Aça, Tan, Selin, Paula En yakışıklı dedesi : Taurus Acı çekeni : Sedoş , Natalia, Erbay En en en gevezeleri: Gece & Mine En güsel mankeni: Yumoşcum Acımasız ağası: Güzelyaz En güsel son söz yazarları: Gloria, Taurus, Sedoş En olaylı kızları: Olivia & Sessizliğin kızı En hızlı çıkış yapanı: E-Manyetik
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl saol haklısın naty. seninde acın geçer umarım Eylülün ve herzamanın en yalnız üyesi benim......
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Yazar En cicisi : Aysum En görünmezleri: Gülsün, Aça, Tan, Selin, Paula En yakışıklı dedesi : Taurus Acı çekeni : Sedoş , Natalia, Erbay En en en gevezeleri: Gece & Mine En güsel mankeni: Yumoşcum Acımasız ağası: Güzelyaz En güsel son söz yazarları: Gloria, Taurus, Sedoş En olaylı kızları: Olivia & Sessizliğin kızı En hızlı çıkış yapanı: E-Manyetik En olaylı kızları: Olivia & Sessizliğin kızı evet bisss
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.