Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl bildiğiniz gibi ..yasalar bir yaptırımlar silsilesidir..ama bir yasa var ki en güzeli..üstelik yazılı da değil..hangisi..?
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl bildiğiniz gibi ..yasalar bir yaptırımlar silsilesidir..ama bir yasa var ki en güzeli..üstelik yazılı da değil..hangisi..? Herşeye rağmen yaşamak!
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl ana yasa ana gibi güzel bir varlık var mı baska dunya uzerinde. biraz kelime oyunu gibi oldu ama idare edin artık yogun bir mesai bitiminde insanın kafası bu kadar calısıyor.
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Bi şarkıyla cevap versem.. (Malum,müzisyeniz ya.. ) Aşkın kanununu yazsam yeniden..
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Bi şarkıyla cevap versem.. (Malum,müzisyeniz ya.. ) Aşkın kanununu yazsam yeniden.. ben ce doğru olabilir
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl Yazar neler neler yazmışınız.. ..hala doğru cevabı alamadım..aşkın kanunu hıı hocam..güldürdün beni...hem de ne kanun..beyin acıtır..
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl bildiğiniz gibi ..yasalar bir yaptırımlar silsilesidir..ama bir yasa var ki en güzeli..üstelik yazılı da değil..hangisi..? [/quote DOĞA
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl bildiğiniz gibi ..yasalar bir yaptırımlar silsilesidir..ama bir yasa var ki en güzeli..üstelik yazılı da değil..hangisi..? anne sevgisi
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl tebrikler bodrumlu.. doğru cevap..DOĞA YASASI.. teşekkür ederim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.