Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
orta_araba1.jpg
Gönderi tarihi:
  • Yazar

20719.jpg

fotoğrafın altında şuna benzer bi yazı vardı

adam geceden bu yazıyı yazar

sabah kaltığında araba yoktur

yerde boyayla şu yazı yazmaktadır

''kafana takma abi biz taktırırız''.........

Gönderi tarihi:

:D :D :lol:

Gönderi tarihi:
:lol:
Gönderi tarihi:
orta_araba1.jpg

ailenın birinin arabası çalınır..bıgun hırsızlar arabayı gerı yerıne bırakır..içinde söle bı yazı:

-biz bıkaç arkadaşız sadece gezmek için aldık..çok özur dılerız..bızı affetmenız için size konser bileti aldık

tabıkı aile sevınçle konsere gıder,çünkü sevdıklerı bır sanatçı..bıde derlerkı ya ne iyi gençlermiş...

bı gelirler konserden,ev soyulmuş..ev bomboş..

yani evi soyan da arabayı çalanlar...yaw bu hırsızlar ne zeki,ınsanın aklını bile çalar bunlar :D

çok gülmeyın başınıza gelmesin ha :kiss:

Gönderi tarihi:
:lol: :lol:
Gönderi tarihi:

kıs gülme dedım ne gülüon :P

adamın birininde apartmanını çalmışlar..bu olaylar gerçek..adam köyünden bi gelmiş apartmanı yerınde yok :w00t:

meğerse hepsı kiracıymış oturan..içlerinden bırı ne yapıp edıp butun kiracıları bıktırıyor..hepsi kaçıyor..adam sonunda bi dalavereler çevırıp apartmanı yıktırıyor..kalanları ise hurdacıya satıp baya para alıyor..

yani apartman çalmak diye buna denir :online2long::lol:

Gönderi tarihi:

kıs çok gülmedim :D

- Lann benim burda bi apartmanım olcaktı yanlış mı geldim acaba :huh:

:lol::lol:

Gönderi tarihi:

yaw naty çene çaldım dıyozya,belkım çenede çalınıyordur..hani ilerde çene naklı yaygınlaşırsa çenede çalınmaya başlar demi :w00t::wassat:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.