Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl Vahşice davranmayalım kıs Yasık Peluş oyuncak da okşayarak sevilmes ki kıs böle sıkcan koparcan bi yerlerini
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Peluş oyuncak da okşayarak sevilmes ki kıs böle sıkcan koparcan bi yerlerini Cani şey Gece'nin yanında fazla durdugundan sana da bulaşmış ellaham
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl Cani şey Gece'nin yanında fazla durdugundan sana da bulaşmış ellaham Sende de yok mu canilik lem He hatırladım Gece de yok haa izinliymiş
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Sende de yok mu canilik lem He hatırladım Gece de yok haa izinliymiş Yok bende lem ( Sen ablayla ne biçim konuşuosun ) Efet isinli
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl Yok bende lem ( Sen ablayla ne biçim konuşuosun ) Efet isinli Abla mı Tabe sen sütten çıkmış ak kaşıksın demi
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Nilüfer gibi açsın yanakların her daim, Kalbindeki sevda gülleri aşk ile koksun, Şefkat ve merhametin timsali ey aysum, Her günün doğum günü gibi mutlu olsun... Tüm Güzellikler Seninle Olsun ....! Kusura Bakma ! Geç Oldu Ama Görünce Hemen Yazdım
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Nilüfer gibi açsın yanakların her daim, Kalbindeki sevda gülleri aşk ile koksun, Şefkat ve merhametin timsali ey aysum, Her günün doğum günü gibi mutlu olsun... Tüm Güzellikler Seninle Olsun ....! Kusura Bakma ! Geç Oldu Ama Görünce Hemen Yazdım Olsun be murti önemli olan düşünmektir Güsel olmuş güselll Teşekkür ederim inatçı keçim benemm
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl mutlu yıllar Aysum, uzun, sağlıklı ve güzel bir ömrün olsun...
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl mutlu yıllar Aysum, uzun, sağlıklı ve güzel bir ömrün olsun... Teşekkür ederim sardunyam Hep beraber canım
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl aysum nice senelere iyiki doğdun yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl aysum nice senelere iyiki doğdun yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın Çok teşekkürler tan_vakti Gülmek her insana yakışır...
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl aysumcum bende geç kalanlardanım ksr bakma.. doğum günün kutlu olsun canım...
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl aysumcum bende geç kalanlardanım ksr bakma.. doğum günün kutlu olsun canım... Her zaman diyorum ya geç olsun güç olmasın Ne güzel çiçekler onlar Teşekkür ederim bohemcim
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Aysum canım kardeşim doğum günün kutlu olsun nice yıllara inşallah
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Aysum canım kardeşim doğum günün kutlu olsun nice yıllara inşallah Teşekkür ederim canım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.