Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl ARKADAŞLAR İLLA İNSAN OLMAYABİLİR SİZE HAYATINIZI ANLAMLI KILAN OLMAZSA HAYATIMDA BİŞEYLERİ EKSİK HİSSEDERİM DEDİĞİNİZ HERŞEYİ YAZABİLİRSİNİZ BURAYA...
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl İdeallerim Bir süre önce güncellendi Başka Ailem arkadaslarım Aslına bakarsan ben hayattan artıkpek bi anlam beklemiyorum:Çünkü çok yıkıldım zamanında! Neyse...
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl o imzadaki resmi gördükçe hayatımın hiç bir anlamı olmadığını görüyorum kaspersky
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl o imzadaki resmi gördükçe hayatımın hiç bir anlamı olmadığını görüyorum kaspersky
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl ailem ve dostlarım sevgi aşk şiir ideallerim ve geldiğim düzey:D umut
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl Hayatta ulaşmak istediğim şeyler Hayattan sonrasında ulaşmak istediğim şeyler bi de güzel kızlar
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl Hayatta ulaşmak istediğim şeyler Hayattan sonrasında ulaşmak istediğim şeyler bi de güzel kızlar Hahahahahaaha LEVİ gerçekten çok idealist gördüm seni-bi de güzel kızlar-
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl Hahahahahaaha LEVİ gerçekten çok idealist gördüm seni-bi de güzel kızlar- Teşekürler
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl İşim, çünkü para kazanmamı sağlıyor. Para, çünkü özgürlüğümü kazandırıyor. Tatil, çünkü yaşama gücü veriyor. Ailem, çünkü manevi güç veriyor. Arkadaşlarım, ruhuma güç katıyor. Aşk omazsa olmaz..
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl kendim, varlığım, yapabiliceklerim ve yaptıklarım, yaptıklarımı yapmamı sağlayan her şey.
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl insanlık adına yapabileceğim güzel şeyleri yerine getırebılıyorsam bu hayatımı anlamlı kılıyor.. yani ideallerım
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl ailem, dostlarım, ideallerim ve beklentilerim çokmu politik oldu ne
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl parayı bulduğum gün pek bir anlamlı olacak para herşeymiki nicomedias bi gün parayı bulursan paranın ne kadar anlamsız olduğunu anlıcaksın keşke kendine daha anlamlı bi hayat çizgisi kursaymışın
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl para herşeymiki nicomedias bi gün parayı bulursan paranın ne kadar anlamsız olduğunu anlıcaksın keşke kendine daha anlamlı bi hayat çizgisi kursaymışın tamam aplam kızma doğru para çok anlamsız(ben daha önce görmedimde parayı bir anlasaydım anlamını diye söylediydim ) o zman değiştiriyim senin için parayı bulup tibette 7 gün geçirdiğim zaman anlamlı olacak....bunada bahane bulma bak.
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl tamam aplam kızma doğru para çok anlamsız(ben daha önce görmedimde parayı bir anlasaydım anlamını diye söylediydim ) o zman değiştiriyim senin için parayı bulup tibette 7 gün geçirdiğim zaman anlamlı olacak....bunada bahane bulma bak. yok ablacım ne demek sen parayı bul işalla sonra anlamına kavuştuğunda umarım doğru yolu bulursun sana ii yolculuklar
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl sewdiğim, annem, okulum, dostlarım, ideallerim, hayallerim, sosyalliğim, saygım, sewgim, ........vs vs
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl aşk.. okulum.. mesleğim.. ailem.. arkadaşlarım.. kankim.. hayallerim...(arada dışlasamda )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.