Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl Herkese selamlar.Siteye yeni üye oldum.Umarım herşey hoşça ve dostça olur.
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl Herkese selamlar.Siteye yeni üye oldum.Umarım herşey hoşça ve dostça olur. güzel mesajlarla gelmişsin vede hosgelmişssin sende dostca kal sevgiler
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 19 yıl KARDEŞ HOŞGELDİN. ÜYELİĞİNDEN PİŞMAN OLMAZSIN KORKMA.iNŞALLAH FORUMA RENK KATARSIN...
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 19 yıl Herkese selamlar.Siteye yeni üye oldum.Umarım herşey hoşça ve dostça olur. merhaba h g aramıza senide aramızda görmek ne güzel sevgilerle
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 19 yıl hoşgeldin seymen ... herkese benden de selam, ben de yeniyim. sen de hoşgeldin Fatih-Sultan-Mehmet-Han
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 19 yıl hoşgeldiniz arkadaşlar da kafama bişey takıldı siz 4 kişimisiniz 1.fatih 2.sultan 3.mehmet 4.han
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 19 yıl gelin bakalım gelin. fatih sultan mehmet uslüp olarak biraz tanıdık geliyor ama... gelin kardeşim gelin bu forum hepimizin. bozan bu ne hal
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 19 yıl hayir efendim, biz 4 degil 4000 kisiyiz (4x1000) biraz daha acik konusursaniz memnun oluruz hepimiz! vallahi bak ceketimi çıkarıp konuştum. yeterince açık oldu mu ? Bozan, sevgilen, bozan
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 19 yıl iyi aferin, dersini iyi ezberlemissin. teşekkür ederim. Bozan bozadur.
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 19 yıl hay tesekkurunu sevsinler, kibar cocuk... Demek fatih sultan mehmed han takma adıyla bayanlar da varmış ( söz meclisten dışarı ) fatih sultan mehmed hanın bayan olma ihtimali bu başlıkta yazan arkadaşla ilgisi olmayan farklı bir konuya aittir. Bozan sevgili ol.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.