Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl tüylerim diken diken oluyo bunu duyunca biliyodum ama yine okuyayım dedim teşekkürler
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 18 yıl dedelerimize çok şeyler borçluyuz. bu günleri onların sayesinde yaşıyoruz.allah onlardan razı olsun.
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 18 yıl bu yazı bi yerden elime geçmişti fakat bulamadım sonraları çok tşk ederim arkaşım
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl yemek listesi:... Bu ramazanda bu yemek listesi hepimize birşeyler anlatır umarım....
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl Çocuklarını amerikalara gönderip ondan sonra bu vatanın evlatları nı başkalarının faydası için savaşmaya gönderen saygıdeğer yöneticilerimizde umarım bu vatanın nasıl müdafaa edildiğinin bilincindedirler. Bir zamanlar ekmek yerine pasta yiyor diye idam edilen yönetici zihniyetlerinide lütfen unutmayalım. Ve şu anda bilgisayarın başında keyifli keyifli çayımızı yudumlayıp bu sayfaları dolaşabiliyorsak eğer Çanakkaledeki şehitlerimize vefa borcumuzuda unutmayalım.
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl yemek listesi:... Bugünlere nasıl geldiğimizin ve bugünümüzün kıymetini daha iyi bilmemiz için....
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl ellerine salık kardeş ....askerlikten kaçanlara buda bir ders olur inşallah...
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl İnsanın tüyleri diken diken oluyor. Elimizdekilerin kıymetini bilelim.
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl yemek listesi:... ne şartlarda elde tuttukları yurdu bizlere emanet etmişler.onlara minnetlerimizi sunuyoruz.nur içinde içinde yatsınlar.
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 18 yıl evet çok üzülüyor insan bunları görünce ama hangimizin aklındaki bunlar sadece orda burda görünce biran unutmayalım diyoruz yüregimiz burkuluyor peki ya çok degil 20 dk sonrası...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.