Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne gelio ?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Jon gitmis bile acaba birsey mi oldu :unsure: bir ambulanz yada doktor mu carsak sercan ? :P jon kusura bakma zeytin yag dedin ya yanlisikla zeytin cha chi mu yu koymusum :sweatingbullets:

Aslinda sercan jon eger halen aramizdaysa o yemekleri secsin senle bende yemekleri yapacagiz bakalim kom daha iyi :sorcerer:

• Cevaplar 3,5b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

yuk kıss kesın komutan yakaldıydı sımdı kulaklarını cekıyordur.bırazdan da şınav cektırır :D

yuk yaaa sen al yanına yemek kıtabını ohhh :D

ben bızım yorelerın yemeklerını bılıyom sımdı bana gelıp ımam bayıldı demeyın onu bılmıyom ıste :D

sorun bana pılavı sorun ban bıber dolmasını sorun bana kabak yemegını sorun bana vss... bunları bılıyom bızım yorenın yemeklerını yanı. :)

sımdı sen gelırsın arkadaslar sızlere sandvıch nasıl yapılır anlatayım :D yadfa sızlere hazır yemek nasıl sıparıs verılır gostereyım dersın :D

Gönderi tarihi:

ben cok guzel sandwich yaparim.

tamam ben benim kitapla geliyorum :)

3 yemek mi 5 lisini mi yapcaz?

Hani ilk yemekten once yenilen

sonra yemek

sonra tatli mi

yok sa

corba

yemekten once kucuk bir sey

yemek

salata

ve tatli mi :P

Gönderi tarihi:
ben cok guzel sandwich yaparim.

tamam ben benim kitapla geliyorum :)

3 yemek mi 5 lisini mi yapcaz?

Hani ilk yemekten once yenilen

sonra yemek

sonra tatli mi

yok sa

corba

yemekten once kucuk bir sey

yemek

salata

ve tatli mi :P

:lol: ıstersen 10 kıtapla gel kıss :D

Gönderi tarihi:

yaaa hıc sormayın fenalastım anıden hastaneye zor kaldırdılar ama sımdı superım :P carsı ıznımdeyım bırasdan altımda arabada olacak belkıde olmıcak kız arabasını verırmı acaba bana :lol:

Gönderi tarihi:

ah noldu boyle ayniden fenalastin ? benim yemegimle ilgili asla olamaz bence sercan birsey katmistir icene gormeden cok guzel yamek yaparim ya ;)

usteki uyeyi gorunce aklima araba geliyor ve arabayla ilgili hersey (neden acaba :stuart: )

Gönderi tarihi:
yaaa hıc sormayın fenalastım anıden hastaneye zor kaldırdılar ama sımdı superım :P carsı ıznımdeyım bırasdan altımda arabada olacak belkıde olmıcak kız arabasını verırmı acaba bana :lol:

cıddı mısın jön :unsure: gecmıs olsun kardesım.bıraz gec ogrendım ama olsun..:)

ya aslında normal rahatsızlanman sonucta koskoca komutanın bılgısayarını koruyosun :lol: hergun bırlıktesın masallah :D

angel ben nıye jönume ılac katayım kı kıss :D katsam senın tabagına koyardım. :D:P erkek dayanısması.. B)

Gönderi tarihi:

sen degilmiydin bana birsey olmaz diyen -_-

bak buraya yaziyorum tek kelime: .......................................................> Sercan < .

Sercan kizkandi ben boyle guzel yemek yapiyorum diye o yuzden zehir katti :angry: 100 de 100 eminim cunku bana gelen matilarida yedi .

Dedektif gorevim baslamisdir B)

:lol:

Gönderi tarihi:

cok guzel yemekler yaparim ben.evde toplandigimiz zaman yemekleri biz erkekler yapariz bulasigida kizlar yikar :) bu kizlar hep mi boyle yemek yapmasini bilmezler :P bide araba surmesini bilmez :D

Gönderi tarihi:
sen degilmiydin bana birsey olmaz diyen -_-

bak buraya yaziyorum tek kelime: .......................................................> Sercan < .

Sercan kizkandi ben boyle guzel yemek yapiyorum diye o yuzden zehir katti :angry: 100 de 100 eminim cunku bana gelen matilarida yedi .

Dedektif gorevim baslamisdir B)

:lol:

kıss nasılda ıftıra atıyo.sen o sırada yoktun dıye ben yedıydım yoksam nıye yıyım kı.zıyan olmasın dıye yedım. :devil: benım aram yoktur zaten mantıyla :sweatingbullets:

hemıde %100 emınmıs ya bır ınsan bu kadar sallayabılır.bızım zıyayıda gectın haa :D

ay gorevını yesınler kıss sen ılk once ev hanımı olmayı bı basar sonra atıl ıs hayatına :D

Gönderi tarihi:
kıss nasılda ıftıra atıyo.sen o sırada yoktun dıye ben yedıydım yoksam nıye yıyım kı.zıyan olmasın dıye yedım. :devil: benım aram yoktur zaten mantıyla :sweatingbullets:

hemıde %100 emınmıs ya bır ınsan bu kadar sallayabılır.bızım zıyayıda gectın haa :D

ay gorevını yesınler kıss sen ılk once ev hanımı olmayı bı basar sonra atıl ıs hayatına :D

yok ben ev hanimi olmicam -_- hepsini bir anda yapabilen birisiyim cunku

ben mi attiyorum sen mi ? Mantu sevmiyormus :lol:

sercani gorunce aklima HIRSIZ geliyor ( mantilariniza dikkat ! )

Gönderi tarihi:
yok ben ev hanimi olmicam -_- hepsini bir anda yapabilen birisiyim cunku

ben mi attiyorum sen mi ? Mantu sevmiyormus :lol:

sercani gorunce aklima HIRSIZ geliyor ( mantilariniza dikkat ! )

pehhhh hepsını bırden yapabılen bırsıymısssss :D

sen onu gel bızım zıyaya anlat kıss beraber dertlesırsınız :D

hem ben atmıyorum sallıyorum :lol: atarsam bı daha sallayamam o yuzden :P

tessuf ederım angel nerde gordun benım bır baskasının mantısına goz dıktıgımı.(bu arada parantez ıcınde mantılarınıza dıkkat dıyerek mantı adına hırsız dedım anlamı katmıssın.hıc gerek yok angel boyle seyler yazmaya ben hıc boyle seylerden yanlıs anlamam :)rahat ol yane :D en azından benım adıma dıger kısılerı bılmem bu sozlerden alınırmılarda :)ben alınmıyorum :D)

Gönderi tarihi:
afferim cok iyi yapiyorsun :lol: darilsan zaten beni hic mi tanimadin derdim ;)

tabı canım haklısın yoksa ben alınırsam kım kobayın olur sonra :D

ama bak modern sanırım kobaylıga talıpmıs.bı bak ıstıyo mu bu meslegı.hemen ıse alalım :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.