Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Jon gitmis bile acaba birsey mi oldu bir ambulanz yada doktor mu carsak sercan ? jon kusura bakma zeytin yag dedin ya yanlisikla zeytin cha chi mu yu koymusum Aslinda sercan jon eger halen aramizdaysa o yemekleri secsin senle bende yemekleri yapacagiz bakalim kom daha iyi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 yuk kıss kesın komutan yakaldıydı sımdı kulaklarını cekıyordur.bırazdan da şınav cektırır yuk yaaa sen al yanına yemek kıtabını ohhh ben bızım yorelerın yemeklerını bılıyom sımdı bana gelıp ımam bayıldı demeyın onu bılmıyom ıste sorun bana pılavı sorun ban bıber dolmasını sorun bana kabak yemegını sorun bana vss... bunları bılıyom bızım yorenın yemeklerını yanı. sımdı sen gelırsın arkadaslar sızlere sandvıch nasıl yapılır anlatayım yadfa sızlere hazır yemek nasıl sıparıs verılır gostereyım dersın Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 ben cok guzel sandwich yaparim. tamam ben benim kitapla geliyorum 3 yemek mi 5 lisini mi yapcaz? Hani ilk yemekten once yenilen sonra yemek sonra tatli mi yok sa corba yemekten once kucuk bir sey yemek salata ve tatli mi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 ben cok guzel sandwich yaparim.tamam ben benim kitapla geliyorum 3 yemek mi 5 lisini mi yapcaz? Hani ilk yemekten once yenilen sonra yemek sonra tatli mi yok sa corba yemekten once kucuk bir sey yemek salata ve tatli mi ıstersen 10 kıtapla gel kıss Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 yaaa hıc sormayın fenalastım anıden hastaneye zor kaldırdılar ama sımdı superım carsı ıznımdeyım bırasdan altımda arabada olacak belkıde olmıcak kız arabasını verırmı acaba bana Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 ah noldu boyle ayniden fenalastin ? benim yemegimle ilgili asla olamaz bence sercan birsey katmistir icene gormeden cok guzel yamek yaparim ya usteki uyeyi gorunce aklima araba geliyor ve arabayla ilgili hersey (neden acaba ) Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 yaaa hıc sormayın fenalastım anıden hastaneye zor kaldırdılar ama sımdı superım carsı ıznımdeyım bırasdan altımda arabada olacak belkıde olmıcak kız arabasını verırmı acaba bana cıddı mısın jön gecmıs olsun kardesım.bıraz gec ogrendım ama olsun.. ya aslında normal rahatsızlanman sonucta koskoca komutanın bılgısayarını koruyosun hergun bırlıktesın masallah angel ben nıye jönume ılac katayım kı kıss katsam senın tabagına koyardım. erkek dayanısması.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 ciddiyim tabe.yoksa sen angelin yemeklerinden yemeyip benimi kanidrdin Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 ya bakin siz ikiniz dayak istiyorsunuz demi . Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 hem bizi zehirle hemde ustune dayak at ohh vallaa Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 sen degilmiydin bana birsey olmaz diyen bak buraya yaziyorum tek kelime: .......................................................> Sercan < . Sercan kizkandi ben boyle guzel yemek yapiyorum diye o yuzden zehir katti 100 de 100 eminim cunku bana gelen matilarida yedi . Dedektif gorevim baslamisdir Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 bak bise olmadiki hala burdayim.. bundan sonra yemekleri ben yapayim sende bulasiklari yika sen simdi gizli uyeleride bulursun Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 bulasikmakinesi baska bolumde demistin ya burdada gecerli olsun Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 tamam iste senin gorevinde kirli tabak bardaklari bulasik makinsine yerlestirmek sonrada cikarmak bunu becerebilirsin demi Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 ayip ettin tabiki beceririm ve ayrica sadece bulasiklari koyar cikarir degil , yerlestiririmde yerlerine Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 cok yorucu bi gorev seninkisi sen yorulma ben koyarim yerlerine Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 hmm sen yemek yapmasini biliyormusun yemekleri ben yapayim dedin Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 cok guzel yemekler yaparim ben.evde toplandigimiz zaman yemekleri biz erkekler yapariz bulasigida kizlar yikar bu kizlar hep mi boyle yemek yapmasini bilmezler bide araba surmesini bilmez Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 biz kizlar hazira alisikiz eger yapan olursa ne guzel. Ben yemek yapiyirum da yiyen olmuyor nedense Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 sen degilmiydin bana birsey olmaz diyen bak buraya yaziyorum tek kelime: .......................................................> Sercan < . Sercan kizkandi ben boyle guzel yemek yapiyorum diye o yuzden zehir katti 100 de 100 eminim cunku bana gelen matilarida yedi . Dedektif gorevim baslamisdir kıss nasılda ıftıra atıyo.sen o sırada yoktun dıye ben yedıydım yoksam nıye yıyım kı.zıyan olmasın dıye yedım. benım aram yoktur zaten mantıyla hemıde %100 emınmıs ya bır ınsan bu kadar sallayabılır.bızım zıyayıda gectın haa ay gorevını yesınler kıss sen ılk once ev hanımı olmayı bı basar sonra atıl ıs hayatına Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 kıss nasılda ıftıra atıyo.sen o sırada yoktun dıye ben yedıydım yoksam nıye yıyım kı.zıyan olmasın dıye yedım. benım aram yoktur zaten mantıyla hemıde %100 emınmıs ya bır ınsan bu kadar sallayabılır.bızım zıyayıda gectın haa ay gorevını yesınler kıss sen ılk once ev hanımı olmayı bı basar sonra atıl ıs hayatına yok ben ev hanimi olmicam hepsini bir anda yapabilen birisiyim cunku ben mi attiyorum sen mi ? Mantu sevmiyormus sercani gorunce aklima HIRSIZ geliyor ( mantilariniza dikkat ! ) Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 yok ben ev hanimi olmicam hepsini bir anda yapabilen birisiyim cunku ben mi attiyorum sen mi ? Mantu sevmiyormus sercani gorunce aklima HIRSIZ geliyor ( mantilariniza dikkat ! ) pehhhh hepsını bırden yapabılen bırsıymısssss sen onu gel bızım zıyaya anlat kıss beraber dertlesırsınız hem ben atmıyorum sallıyorum atarsam bı daha sallayamam o yuzden tessuf ederım angel nerde gordun benım bır baskasının mantısına goz dıktıgımı.(bu arada parantez ıcınde mantılarınıza dıkkat dıyerek mantı adına hırsız dedım anlamı katmıssın.hıc gerek yok angel boyle seyler yazmaya ben hıc boyle seylerden yanlıs anlamam :)rahat ol yane en azından benım adıma dıger kısılerı bılmem bu sozlerden alınırmılarda :)ben alınmıyorum ) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 afferim cok iyi yapiyorsun darilsan zaten beni hic mi tanimadin derdim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 afferim cok iyi yapiyorsun darilsan zaten beni hic mi tanimadin derdim tabı canım haklısın yoksa ben alınırsam kım kobayın olur sonra ama bak modern sanırım kobaylıga talıpmıs.bı bak ıstıyo mu bu meslegı.hemen ıse alalım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 sor sekreterim olarak sen ilgileniyorsun boyle islerle Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.