Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

makinist :P

• Cevaplar 3,5b
  • Görüntü 153,9b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Gitti Mantilar gitti!!!!!!!! :lol:

:ayakvur: avucunu yalarsın sozune maruz kalan bırı gelıyo :cokkomik:

Gönderi tarihi:

aklima soforlukle ilgili bise geldi ama iletiyi okuyunca benimde aklima yemek geldi. :P

benimde karnim acikti sabahtan beri 1 dilim ekmek yedim :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

ben makamdan bi yere ayrilamam ki

sen bisiler hazirla gonder bana :P

Gönderi tarihi:

benim yemegimi hic yemedigin de nasil belli oluyor :D hic kimse sen bana birsey hazirla demiyor nedense hep sen mi yapcan yemek ? bosver ya disarda yemek yiyelim derler :P

Manti aric ne istiyorsun de hazirlayim

Gönderi tarihi:

ben aliskinim arkadaslarimin bu tarz yemeklerine.korkmana gerek yok zehirlenmem bagisiklik kazandim bu konuda :lol:

zeytinyagli olsunda ne olursa olsun :cat:

Gönderi tarihi:

jönnnnnn sakın yemeeeeeeee :D

asıl zehır angelde :D

ha deıyorsan ben bu askerlıkten bıktım ıntıhar etmek ısıtıyorum dıyorsan gonul rahatlıgıyla angelın yaptıklarını yıyebılırsın :D

sımdıden hakkımı helal ettım jön :D

Gönderi tarihi:

tskler angel

gel sercan beraber yiyelim kardesim.anca beraber kanca beraber :P

Gönderi tarihi:
Drinks.39231008_std.jpg sercan bak ikinize icecekte aldim bogazinizdan daha kolay gecer diye :P
Gönderi tarihi:

batti balik yan gider ic bari sercan :lol:

Gönderi tarihi:

nasi unutabiliriz ki bu tadi :P

Gönderi tarihi:

:lol:

aslinda istesem guzel yemek te yapa biliyorum . Sizin yuzunusden evde kalcam :P diyin iste cok harikka filan birseyler ;)

Gönderi tarihi:
batti balik yan gider ic bari sercan :lol:

:lol: kesınlıkle oyle jön.yapacak bırsey yok kardesım.

dur barı angel mırasımı yazayım suraya

1 cıft kullanılmıs corabımı

3adet yırtık pantolonlarımı

bana cok bol olan pıjamalarımı angele bırakıyorum.sayın angel bunları ıbretı aleme goster dekı bunlar ılk kurbanlarımdı.yemeklerımden sızlerde tatmak ıster msınız de... :D

Gönderi tarihi:

vala angel ole guzel ole guzel yemekler yapiyoki parmaklarinizi yersiniz :P gel bizim pasanin ahcisi ol.bizim ahcilar her gun firca yiyo bu aralar komutandan :D pasa yemegini yedikten sonra beni arioylar yemegini yedimi begendimi , tabaginda bise kaldimi diye :lol:

Gönderi tarihi:
:lol:

aslinda istesem guzel yemek te yapa biliyorum . Sizin yuzunusden evde kalcam :P diyin iste cok harikka filan birseyler ;)

ya goz gore gore bıze yalan soyletecek jön :D

ya nıye yalan soylıyelım kı angel bıze kotu ornek oluyosun :D

yemek konusunda senınle yarısmak ne mumkun angel... :lol:

Gönderi tarihi:

bak seneye geliyom Turkiye'ye 7.ayda tatil yapin yarisma baslamisdir. Sercan la ben yemek yapcaz jon'de tadicak nasil olsa alismis ;)

Gönderi tarihi:

jön kardesım bu kader alnına mıh gıbı yazılmıs mecbur tadıcan :D

belkıde bana yedırmemesını sebebı bılgılerımden yararlanacak. sonra da belkıde benı de yedırerek oldurecek :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.