Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 17 yıl çikolata fındıklı etinin her parçasının ayrı bir güzellik olduğu
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 17 yıl Ne yalan söyleyim bende acıktım münüdede bunlar var ama napalım mercimek çorba 190 kal. , sebzeli köfte 420 kal. , burgu makarna 330 kal. , meyve 110 kal. , yoğurt 180 kal.
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 17 yıl bakıyorum formunuza dikkat ediyorsunuz simit 75 kal cayı da şekersiz icersiniz suheda ve nati de gelsin
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 17 yıl hımmm bu kadar formuna dikkat eden bir erkek ilginc dogrusu genelde bayanlar ederdeee şasırdım
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 17 yıl Yazar bakıyorum formunuza dikkat ediyorsunuz simit 75 kal cayı da şekersiz icersiniz suheda ve nati de gelsin Benim için no problem Şekerli içerim ben
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 17 yıl bakıyorum formunuza dikkat ediyorsunuz simit 75 kal cayı da şekersiz icersiniz suheda ve nati de gelsin Sabah yedide kalkınca bu satte ne olsa yeniliyor valla çay simit sözün aklında olsun kahvaltıda yeriz yanına gelirken ben kaşarda alırım Naty sende reçel falan getir Lüfer yemesin diyetteymiş baksana
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.