Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl çok sevdiğim bir forum arkadaşım geliyor aklıma,burada olmasından dolayı çok seviniyorum
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl aynı duyguları yaşıyoruz... çok teşekkür ederim mutlu ettiniz beni.. aklıma çok sıcak kalpli bbiri geliyor.. (=
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl suç ve ceza nerden geldi ki şimdi beni görünce bu aklınıza benimde şöyle en jan janlısından bi gözlük alıp size hediye etmek geliyo içimden avatara baksanıza
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl benım gözler cok iyi beya o bir hicv abidesi mahiyetinde üsteki üyeleri görünce pamuk cüce ve yedi prenses geliyor aklıma
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl elektrikçi yüzündendir evet pis şey hep atlatıyo beni sands i görünce nedense almancılar geldi aklıma
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 17 yıl evet pis şey hep atlatıyo beni sands i görünce nedense almancılar geldi aklıma En sevdiğim arkadaşlardan
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.