Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl evet benımde aklıma geldi yapmam da lazım yazda yaklaşıyor,yarın başlıuyoz pazartesı mı
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl ne zaman başlamak iyidir.. hep birlikte başlıyalım canımıs cekmez
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl burdayım abimm geldimm... :) reçetelerim.... benimde aklıma sakatlanmadan bitmeyen maçlar geldi bakk şimdii
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl hoşgeldin bakalım...benimde aklıma okuyup doktor oldugun günler geldi...
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl inşallah...=) (= bakalım bu eller reçete yazıcak mı? ama istemiorm tıp ben..ben sadece senn doktorunum benm aklıma reçetelerine uymayan yaramaz bii sporcu geldi
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl o zaman erbay ve zeynebden uzak duralım benden mi siz benden uzak duramazsınızki kocaman kollarımla sarar bırakmam sizi
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl yarı yıl tatili final sonrası sevinci uyku dinlenmek ve eve gitmek
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl kesinl,kle deniz kızı tam o moddayım şu anda bu arada evimdeyim artık
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl harika zeynepcim senin adına sevindim bende gidicem az kaldı tatilde olmak ve evde olmak harika biliyorum
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl seninde az kalmış ne güzel bu arada senin finallerin yok mu bakayım deniz kızlarının saçları aklıma geldi çok güzel oluyo
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl benim finallerim dün bitti ve büte kalma korkusu yaşadıgım iki dersi gectim cok mutlu oldum tabiki bende birazdan yola cıkıcam zaten
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 17 yıl aaaaaaaaaaaa iyi yolculuklar o zaman sana bak şimdide otobüs yolculuğu geldi aklıma
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.