Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl beraber gidelim canım ben nerdedir bilmem sen biliyorsundur kanımca
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl imzandaki gibi yapamam ama benim ağzım seninkinden büyük yardımcı olman lazım
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl Yazar Benim ellerim senin ağzını kapamana yardımcı olamaz Ağzına göre küçük de ellerim ( )
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl olsun, küçük bir kız olman kocaman bir ağıza sahip olmana engel değil ki
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl ama kişi kendini karşındaki gibi görürümüş, bende hep insanları iyi görürüm ama sen illada kötü diorsan peki cınım
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl işte nati, gerçek yüzü bakın ve görün yeni çekilmiş okul için çektirmiş bu fotoyu
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl Yazar Saklayamadım daha koydum spaceme millet görsün senin ne oldugunu diye..
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl benim milletle işim olmadı ki ama canımmmmm bilen bilsin kafi.. sende ben gibi ol ve özüne dön
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl Yazar Canavar mı ? Benim özüm canavarlık değil şekerim kimliğimi de ilk defa burda açıklıorum Ben me-le-ğim Ciddiyet
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 17 yıl seni şakacı şey seni, demek meleksin bana öğrenci gibi gözüküyorsun nedense
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 17 yıl imzandaki gibi yapamam ama benim ağzım seninkinden büyük yardımcı olman lazım Benim ellerim senin ağzını kapamana yardımcı olamaz Ağzına göre küçük de ellerim _- bak hele sanki seninkinin farkı var Var tabi.. Ben küçük bir kızım olsun, küçük bir kız olman kocaman bir ağıza sahip olmana engel değil ki Herkesi kendin gibi görme huyundan vazgeç ama kişi kendini karşındaki gibi görürümüş, bende hep insanları iyi görürüm ama sen illada kötü diorsan peki cınım Hacivatla Karagözü izliyor gibi hissettim kendimi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.