Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 18 yıl ............................................................ yazmakla bitmez diyecek kadar ooo o kadar meziyete sahipki demek geçiyor aklımdan
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 18 yıl ıspanaklı olsa olmazmı ? bide artık gisli hat kalmayacakmış zaten gizlenmeni gerektirecek bişeyde olmayacak Allah kurtarsın
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 18 yıl şakalarının içine sevgisinden kocaman parçacıklar atan birisi geliverdi aklıma....
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl kaçççııyomm ben... sen yersin benii.... aklıma şuu insanı tavuk görüp peşinden koşann diyetçiler geliyor... çok güldüm ilerde de bana gülmezler inşallah...
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 18 yıl hemen..ben de su iki erkek kediden kurtulmak istiyordum,canimdan bezdirdiler
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 18 yıl sizin bahçedekiler mi.. onları lahmacun yapalım...sonrada kurtulduğumuz için mevlüt okutur..lahmacun dağıtırız..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.