Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl ramazan diyince hani bi tane bayan vardıya yan tarafımızda oturan telefonda erkek arkadaşını azarlayan o geldi aklıma birden....
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl he yaa, neydi o öyle iyi fırça atmıştı, yelloz demi? evlerden uzak
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl hee bide yediğimiz tatlı geldi aklıma nerden geldi aklıma şimdi yaa....
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl sen ne yemiştin ben aşure yemiştim, ya hakkatten şimdi tatlı aratıcan bana gece gece, nöbetçi tatlıcı varmıdır?
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl ablacım bu konuyu kapatalım en iyisi... ablamı görünce aklıma çok prezentebıl bi insan geliyo...
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl bu dünyaya bu kadar hızlı dönme dedim ama beni dinlemedi, ilerde inecek var şefer bey,
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl leylacım bir üstteki cevabına koptum ben, herşeye rağmen denk getiriyo demi canem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.