Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl başım ağrıyo...aklıma birşey gelmiyooo....egzorsiste haksızlık edemem....o bu forumda tanıştıım ilk kişi...çok ta sıcakkanlı ve kalbi temiz birisi...
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl kankimin arkadaşı geliyo .... benim arkadaşım geliyo.... ağam geliyo......... ne kadar ii şey varsa aklıma geliyo
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl kankimin arkadaşı geliyo ....benim arkadaşım geliyo.... ağam geliyo......... ne kadar ii şey varsa aklıma geliyo canım benimm...=) sende o kadar iyisin kii.... bu arada ağam neden aklına geldi kızz..bak bende düşündüm şimdi ağamı....=)
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl amanin.... kendini yanımda yaşlı hisseden biri aklıma geldüü...=(
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl hoşgeldin forumun biricik sıcak yürekli annesi.... ne güzell karşılaştık en sonunda...=)
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl ne demek elbette, gurur duyarım... ekselansları demek geliyor (prenses) canımsın sen estikçe ben titriyorum
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl hadi Allah kavuşturdu işte demek başka şey isteseydin olacakmış
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl ablamın(canım annem) in ağzından iyiler dökülür...şüphe etme prensesim iyidir emin ol... prensesimi görünce aklıma prensi geliyo.....
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl kimmiş gız benim prensim bilmem küü....ben kalbini aklıma getirdim o an...ve ordakinin bi prenste olduğu geldi aklıma... adını bilmem...=)
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl demek öyle... nerden bildin.. iletişim süper haa benden by aplam ve kardeşim(sen estikçe ben titrerim) görüşürük
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl demek öyle...nerden bildin.. iletişim süper haa benden by aplam ve kardeşim(sen estikçe ben titrerim) görüşürük tmm canım benim....görüşürük...=) yerim seni ben nartanemseni görünce aklıma duruluk geliyor ablammm benimm... böle seni görünce sarıp sarmalamak geliyor aklıma....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.