Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Ben onu nataliye demiştim ama sana denk geldi pardon : Sinema afişi Zuhaha Natalia yı görünce Trake borusu aklına geliyor demek
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Ben onu nataliye demiştim ama sana denk geldi pardon : Şşş abi ne iş anlayalım Zuhaha Natalia yı görünce Trake borusu aklına geliyor demek Sırıtma sende
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Şşş abi ne iş anlayalım Sırıtma sende Snirli olduğum halima aklıma geliyor
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Yazar benim o bile aklıma gelmiyor demek geliyor aklıma :w00t: Cıx cıx Snirli olduğum halima aklıma geliyor Ne tesadüf benim de
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Cıx cıx Ne tesadüf benim de Sonra sürekli alıntı yapan biri geliyor aklıma
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Sonra sürekli alıntı yapan biri geliyor aklıma cizgi filmi geliyor aklima
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl nickini hakedecek kadar yakışıklımı acaba die düşünmedim değil..
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl evet öyleyimdir arabaya bu ara benzin alman gerektigi geliyor aklima
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.