Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl ne demek demee lafı ağzımdan mı alcan allam bu millet iyice şaşırdı ağzımdaki laflara göz dikiyor facundo el torono washington portakaloo geliyor aklıma
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Zorla getiremem ki aklıma Birden şeker kıs candy geldi Neyse sakar şirin olsun
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl Zorla getiremem ki aklıma Birden şeker kıs candy geldi Neyse sakar şirin olsun Hadi bu seferlik olsun bakalım
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl istanbulun eşsiz güzelliği camiler ve güneşin batışı. (erbay için.) mesajlar gene karıştı. taurus için tanımadığım ama tanıdık gelen biri geliyo.
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Elektro;Onay alamadın mı hala yaw.. ben aile olayını solemiyom.cidden ole geliyo bana
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl ben aile olayını solemiyom.cidden ole geliyo bana O halde tanıtayım kendimi sana: Bursa'dayım,müzisyenim.Dağcılık yapar arada birde ata binerim.Asıl ilgi alanım bilmecelerdir.Falan filan..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.