Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl kıs kankim çok nankörsün kıs senin için geldim ben şu dediğine bak
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Ne alaka kıs Bi arkadaşımın sözü gelio.. Korkulu bir son sonsuz korkulardan iyidir.. Muhahaha ( Gece'ye )
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl kıs kankim çok nankörsün kıs senin için geldim ben şu dediğine bak kıss kankim ne dedim ben şimdi senin için endişelenmem kötü bişi mi kıss biri görse seni o net cafede maazallah korkusuz korkak kıss seni görünce aklıma bişi gelmiyo
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Yazar kıss seni görünce aklıma bişi gelmiyo Emin misin Benim aklıma çok şey gelio
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Kıs kankim birinin görme ihtimali nedir sence %50 tabi ki kuşum Emin misin Benim aklıma çok şey gelio ne geliyo kıss toprağım
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl benimde aklıma resimdeki kadının kim olduğu geliyor DEMI MOORE. Yüzüme en yakın olanı..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.