Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Yazar gülsün geldi aklıma Öff ya benim de geldi aklıma az önce Nerde bu kız cok ösledim Öcü geldi
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Öff ya benim de geldi aklıma az önce Nerde bu kız cok ösledim Öcü geldi kıss toprağım bende çok ösledim falla sensin öcü korkma kıss korkma öcü kadar da vahim değil :lol: natalie orerio , birde nehir geldi hoplayıver çekirge, zıplayıver çekirge bıdı bıdı bıdı çekirge
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Yazar kıss toprağım bende çok ösledim falla sensin öcü korkma kıss korkma öcü kadar da vahim değil :lol: :lol: Çok acaip şeyler gelio
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl sensin acaip kıss bide bise diyosun içinis fesat diye senin için sanki sütten çıkmış ak kaşık neymiş o acaip şeyler hadi sölesene
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Yazar sensin acaip kıss bide bise diyosun içinis fesat diye senin için sanki sütten çıkmış ak kaşık neymiş o acaip şeyler hadi sölesene Sölerim bak Gece flana bisim tır muhabbetimis olmustu ya yük taşıyan.. Tır geldi aklıma
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.