Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Yazar görende bişey zanetcek... Seni görüp bişeye bensetiolar ya beni nie bişi sannetmesinler..
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Yazar seni görenler bir hafta yemek yemiyomuş ama.... Nutku tutuluo tabi onların.. Güselliğimden
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl duşakabin.... (natalia) aysumu görünce askerlik geliyo aklıma....
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl aysumu görünce askerlik geliyo aklıma.... anaa aynını dicektim hee erbay git tuvaletleri temzile çabuk
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl ben hamamcıyım konutanım...:Dvarmı hamamda terlemek isteyen...
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl ben hamamcıyım konutanım...:Dvarmı hamamda terlemek isteyen... ben seni patatesci soğancı yapcam uleyn Yok onlar yemeğe konmadan biter o zaman Tamam sen hamamcı ol hamamcı teyze hamamcı teyze
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Deli kiğiş gelio ( anlamını sorma ) o kim kıss toprağım sisin köyün delisi mi
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Yazar o kim kıss toprağım sisin köyün delisi mi Hayır.. Allam yaa sölemicem anlamını
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl kıss yuk ben deli kiğişden bahsediyom deli aklın fikrin başka yerlerde
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Yazar kıss yuk ben deli kiğişden bahsediyom deli aklın fikrin başka yerlerde Benim değil de sizin içinis fesat Hep yanlış yerlere yorumluosunuz
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Benim değil de sizin içinis fesat Hep yanlış yerlere yorumluosunuz kıss toprağım niye çoğul konuşuyosun burda senden benden başka kimse yuk ki
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Benim değil de sizin içinis fesat Hep yanlış yerlere yorumluosunuz neden acaba???
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Yazar kıss toprağım niye çoğul konuşuyosun burda senden benden başka kimse yuk ki Sen ve gece neden acaba??? Hayırdır ??
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Sen ve gece Hayırdır ?? kısım senden korkulur çok iyi laf ebesisin
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl kısım senden korkulur çok iyi laf ebesisin elektro elim sende ebesin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.