Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl aklıma güzel şeyler tabii, kendini bilen akıllımı akıllı. hep fedakar, yardım sever. hepimiz için buralarda uğraşıp, bir sürü animasyonlar hazırlıyor,mecburiyetide yok.. bizleri eğlendiriyor..
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl canım bitanem sevimli cadı frozen hala bekliyon mu canım sen orda bak kış geliyo in gari
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl bana değil tamam anladım evim orası benim,inipte nereye gideyim
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl no frost..hanim nıkınden dolayı,kişiliği heç değell mikro dalga fırın diim o saman
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl mikro dalga fırın diim o saman aysumu görünce aklıma paris in güzel manzaralı nehri ve gece ışıkları gelıyorr...he ne alaka dıycen..ne bilim,bıraz romantık olsun dedım
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl kurtadamlar benı işletmeye defalarca uğraşıp dumura uğraması gelıyooo
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl lotr frodo baggins amaninn bi türkçe konuşuversine gı,ne dıyıveron anlameyom gariii
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl yüsüklerin hocası gıı frodo kardeş var ya hani ay sen de çok biliyo ama çaktırmıyo
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl benı işletmeye defalarca uğraşıp dumura uğraması gelıyooo ağlamasanda dumura uğramasak bide konuşuyor utanmadan
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.