Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl selam arkadaşlar. bende aranıza yeni geldim. sanıyorum sonunda aradığım yeri buldum.
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl OOOOOOOOOOOOOOOOO kimler gelmiş. hoşgeldin arkadaşım senide buda görmek beni mutlu etti. Unarım iyi vakit geçirirsin.tekrar hoşgeldin
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Yazar OOOOOOOOOOOOOOOOO kimler gelmiş. hoşgeldin arkadaşım senide buda görmek beni mutlu etti. Unarım iyi vakit geçirirsin.tekrar hoşgeldin Hoşgeldin Hoşbulduk arkadaşlar...
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl selam arkadaşlar. bende aranıza yeni geldim. sanıyorum sonunda aradığım yeri buldum. Hoş geldin İnşallah aramızda iyi vakit geçirirsin dileğiyle......................... Saygılar..........................................
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Enes hoşgeldin hoşbulduk aysum nekadar sevimli şey o öyle tavşan dişli
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl hoşgeldın ama ben seni çoktan tanıyorum..çünkü ben senin vucudunda tekrar dırıltılmıştım yumote tarafından.. biliyorum bişe anlamadın..yumote sana anlatır
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 18 yıl hoşbulduk aysum nekadar sevimli şey o öyle tavşan dişli teşekkürler
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 18 yıl Yazar hoşgeldın ama ben seni çoktan tanıyorum..çünkü ben senin vucudunda tekrar dırıltılmıştım yumote tarafından.. biliyorum bişe anlamadın..yumote sana anlatır gerçekten bişey anlamadım. yinede hoşbulduk..
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl ölmeden önce son söz başlığında hıkaye yazıyoruz,senin adın geçmişti hıkayede ondan bahsettım..sanırım yumote bahsetmıştı
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl selam arkadaşlar. bende aranıza yeni geldim. sanıyorum sonunda aradığım yeri buldum. Hoşgeldin
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Hoşgeldin Hoşgeldin hoşbulduk. teşekkür ederim arkadaşlar.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.