Misafir olivia Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 İnsan kendisini iyi tanımlayamaz.. Tanımlar ama bakalım karşındakine kendisini tanımladığı gibi birşey hissettiriyor mu.. Beni ben değil karşımdakinin tanımlaması gerek.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 tabi bu da doğru ama kendini tanımlayabilirsin bence. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 tabi bu da doğru ama kendini tanımlayabilirsin bence. tmm o zaman tanımlayım elektro sen iste arkadaş.. yaklaşık 100 kiloyum.....boy 1,55....3 numara gözlük takınırım, bu yaşta takma diş kullanırım....... Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 ya baksana yeri gelmişken sorayım? merak ettim.avatardaki senin resmin mi? Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 yok arkadaşım bu jojo'nun resmi.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 yok arkadaşım bu jojo'nun resmi.. not:ünlüleri fazla tanımam. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 yok arkadaşım bu jojo'nun resmi.. Jojo nun da maşallahı var yani bi böyle arkadaşım olmadı yavv Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 bence jojo kusel bi kıs deil.en azından tipim hiç deil. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 bence jojo kusel bi kıs deil.en azından tipim hiç deil. Tabi,bencede güzel değil,tipe bak mahkeme duvarı suratlı karı Ama olmadı işte böyle arkadaşım Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 sadece hiç tipim olmadığını soledim. kaç kere karşılaştık saten.yemek yiyecektik. hep ben ekiyorum onu. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Jojo nun da maşallahı var yani bi böyle arkadaşım olmadı yavv sadece hiç tipim olmadığını soledim. kaç kere karşılaştık saten.yemek yiyecektik. hep ben ekiyorum onu. ya bakmayın aslında hepsi makyajla böyle güzel oluyor.. siz jojoyu makyajsız gördünüzmü hiç..mtv kanallarında falan.. o kadar değilde burda gerçekten güzel çıkmış ama bi görseniz yani bu jojo mu dedirtecek kadar şaşırırsınız.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 ya bakmayın aslında hepsi makyajla böyle güzel oluyor.. siz jojoyu makyajsız gördünüzmü hiç..mtv kanallarında falan.. o kadar değilde burda gerçekten güzel çıkmış ama bi görseniz yani bu jojo mu dedirtecek kadar şaşırırsınız.. eet.kusel olmadığı belli. tamamen haklısın. hepsi makyaj kuseli. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 ya bakmayın aslında hepsi makyajla böyle güzel oluyor..siz jojoyu makyajsız gördünüzmü hiç..mtv kanallarında falan.. o kadar değilde burda gerçekten güzel çıkmış ama bi görseniz yani bu jojo mu dedirtecek kadar şaşırırsınız.. Olmuyo böyle yok makyajsız şöyle böyle Çamur atmayalım Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 yağlı bi martıyım eee pardon insanım Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 valla ünlülere karşı bi antipatim vardır. hiçbirini sevmem. gerçekten kusel deil. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 yağlı bi martıyım eee pardon insanım Bencede yağlı bi martı olunmaz yahu Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 tosun bari olam dimi Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Olmuyo böyle yok makyajsız şöyle böyle Çamur atmayalım Gerçekleri konuşuyorum.. sen çamur niyetine anladıysan anla kardeş.. Birde gördüysen konuş lütfen.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 eet ya. dedim zaten adı bile kusel deil. ja ja ne bu? Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gerçekleri konuşuyorum.. sen çamur niyetine anladıysan anla kardeş..Birde gördüysen konuş lütfen.. Şaka yaptık,gördüm sayılır Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.