Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl İnsan kendisini iyi tanımlayamaz.. Tanımlar ama bakalım karşındakine kendisini tanımladığı gibi birşey hissettiriyor mu.. Beni ben değil karşımdakinin tanımlaması gerek..
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl tabi bu da doğru ama kendini tanımlayabilirsin bence. tmm o zaman tanımlayım elektro sen iste arkadaş.. yaklaşık 100 kiloyum.....boy 1,55....3 numara gözlük takınırım, bu yaşta takma diş kullanırım.......
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl ya baksana yeri gelmişken sorayım? merak ettim.avatardaki senin resmin mi?
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl yok arkadaşım bu jojo'nun resmi.. Jojo nun da maşallahı var yani bi böyle arkadaşım olmadı yavv
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl bence jojo kusel bi kıs deil.en azından tipim hiç deil. Tabi,bencede güzel değil,tipe bak mahkeme duvarı suratlı karı Ama olmadı işte böyle arkadaşım
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl sadece hiç tipim olmadığını soledim. kaç kere karşılaştık saten.yemek yiyecektik. hep ben ekiyorum onu.
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 18 yıl Jojo nun da maşallahı var yani bi böyle arkadaşım olmadı yavv sadece hiç tipim olmadığını soledim. kaç kere karşılaştık saten.yemek yiyecektik. hep ben ekiyorum onu. ya bakmayın aslında hepsi makyajla böyle güzel oluyor.. siz jojoyu makyajsız gördünüzmü hiç..mtv kanallarında falan.. o kadar değilde burda gerçekten güzel çıkmış ama bi görseniz yani bu jojo mu dedirtecek kadar şaşırırsınız..
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 18 yıl ya bakmayın aslında hepsi makyajla böyle güzel oluyor.. siz jojoyu makyajsız gördünüzmü hiç..mtv kanallarında falan.. o kadar değilde burda gerçekten güzel çıkmış ama bi görseniz yani bu jojo mu dedirtecek kadar şaşırırsınız.. eet.kusel olmadığı belli. tamamen haklısın. hepsi makyaj kuseli.
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 18 yıl ya bakmayın aslında hepsi makyajla böyle güzel oluyor..siz jojoyu makyajsız gördünüzmü hiç..mtv kanallarında falan.. o kadar değilde burda gerçekten güzel çıkmış ama bi görseniz yani bu jojo mu dedirtecek kadar şaşırırsınız.. Olmuyo böyle yok makyajsız şöyle böyle Çamur atmayalım
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 18 yıl valla ünlülere karşı bi antipatim vardır. hiçbirini sevmem. gerçekten kusel deil.
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 18 yıl yağlı bi martıyım eee pardon insanım Bencede yağlı bi martı olunmaz yahu
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Olmuyo böyle yok makyajsız şöyle böyle Çamur atmayalım Gerçekleri konuşuyorum.. sen çamur niyetine anladıysan anla kardeş.. Birde gördüysen konuş lütfen..
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Gerçekleri konuşuyorum.. sen çamur niyetine anladıysan anla kardeş..Birde gördüysen konuş lütfen.. Şaka yaptık,gördüm sayılır
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.