Φ artos32 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 BU MUBAREK GECEDE DUALARINIZIN KABUL VE MAKBUL OLMASI DILEKLERIMLE BERAAT KANDILINIZI KUTLAR SIZE VE SEVDIKLERINIZE HAYIRLARA VESILE OLMASINI DILERIM Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdigimiz; fakat gelecek adina umutla dolu oldugumuz su dönemlerde yeniden bir uyanisa vesile olur.Beraat kandiliniz mübarek olsun.. Alıntı
Φ bekir Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Ne zaman doğdum, ne zaman yaşadım, nasıl bu yaşa geldim ve hasılı hayat son durağa vardığımızda bir saniye gibi geçmiş olacak. Son ne zaman gelecek bilmiyoruz, ama çok çabuk gelecek bunu bilmeliyiz...Bu yüzden bu gibi gecelerin kıymetini daha iyi idrak etmeliyiz. Diğerine ulaşıp ulaşmayacağımız belli değil.. Allah hidayetimizi, takvamızı, huşumuzu, ibadetimizi artırsın, hoşgörümüzü, sevecenliğimizi, güzelliklerimizi artırıp, kibri, hasedimizi, cimriliği ve bütün kötü huylarımızı üzerimizden uzaklaştırsın...Bugün hepimizin beraat ettiği bir gün olsun... Allah, yarimiz, yardımcımız, destekçemiz olsun... Bu gece hepimize mübarek olsun... es-selamü aleyküm ve rahmetullahi ve bereketühü... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 bütün forumun ve tüm İslam aleminin Beraat Kandilini kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Rabbim,rabbim bu işin bildim neymiş Türkçesi Senin aşkın ateştir ateşin gül bahçesi... Aşk Taifte taşlanmaktı Aşk Medineye hicret etmekti Aşk ölürkende ümmetim demekti Aşk tamamıyle MUHAMMED'di Muhammed aşkı ile tüm islam aleminin kandili kutlu ve hayırlara vesile olsun... Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Ey herkes unuttuğunda bizi anan Rabbimiz; yüzümüzü, elimizi, bakışımızı, dokunuşumuzu veren Rabbimiz, bizi seni unutanların arasından çıkar al. Bizi bizsiz bıraksanda sensiz bırakma. Allah’ım lütfetki gittiğimiz heryere huzur götürelim. Bölücü değil, birleştirici olalım. Nefret olan yere sevgi, yaralanma olan yere affedicilik, kuşku olan yere inanç, ümitsizlik olan yere ümit, karanlık olan yere aydınlık, üzüntü olan yere sevinç götürmeyi bize lütfet Ya Rabbi. Allah’ım gönlümüzde olanları, hakkımızda hayır eyle, hakkımızda hayır olanlara gönlümüz razı eyle, mübarek kandilini kurtuluşumuz eyle. Amin. Allah’ım mübarek günlerin hürmetine, Hak olarak indirdiğin Kuranı Kerime olan isteğimizi artır. Onun tilavetini gözlerimize nur, içimize şifa kıl. Allah’ım kuranı kerimle dilimize hayır söz, yüzümüze güzellik, vücudumuza kuvvet ver. Allah’ım terazimizi dengele, yolumuzu doğrult, önümüzü aydınlat. Amin... Bizleri yoktan vareden Yüce Rabbimiz buyuruyorki; yokmu bağışlanma dileyen bağışlayayım, yokmu rızık isteyen rızıklandırayım, yokmu şifa isteyen şifa vereyim... Bugün Berat Kandili, bu gün geride bırakılan tüm amellerin Mevlaya arz günü... Berat kandiliniz mübarek olsun... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Artos'a diğer arkadaşlara teşekkür ederim.Ben de herkesin kandilini kutluyorum.. Alıntı
Φ bekir Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 HİRCİN kardeşimizden... Ey herkes unuttuğunda bizi anan Rabbimiz; yüzümüzü, elimizi, bakışımızı,dokunuşumuzu veren Rabbimiz, bizi seni unutanların arasından çıkar al. Bizi bizsiz bıraksanda sensiz bırakma. Allah’ım lütfetki gittiğimiz heryere huzur götürelim. Bölücü değil, birleştirici olalım. Nefret olan yere sevgi, yaralanma olan yere affedicilik, kuşku olan yere inanç, ümitsizlik olan yere ümit, karanlık olan yere aydınlık, üzüntü olan yere sevinç götürmeyi bize lütfet Ya Rabbi. Allah’ım gönlümüzde olanları, hakkımızda hayır eyle, hakkımızda hayır olanlara gönlümüz razı eyle, mübarek kandilini kurtuluşumuz eyle. Amin. Allah’ım mübarek günlerin hürmetine, Hak olarak indirdiğin Kuranı Kerime olan isteğimizi artır. Onun tilavetini gözlerimize nur, içimize şifa kıl. Allah’ım kuranı kerimle dilimize hayır söz, yüzümüze güzellik, vücudumuza kuvvet ver. Allah’ım terazimizi dengele, yolumuzu doğrult, önümüzü aydınlat. Amin... Bizleri yoktan vareden Yüce Rabbimiz buyuruyorki; yokmu bağışlanma dileyen bağışlayayım, yokmu rızık isteyen rızıklandırayım, yokmu şifa isteyen şifa vereyim... Bugün Berat Kandili, bu gün geride bırakılan tüm amellerin Mevlaya arz günü... Berat kandiliniz mübarek olsun... bu güzel kardeşimiz başka bir başlık altında kandilimizi kutlamış, onu da buraya alıntılamak gerekiyordu, ben de alıntıladım... Alıntı
Φ ihgg Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Kücük Tohuma Saklanmissa Agac Haksiz mi ENEL HAK demekte Mansur el-Hallac Tüm İslam Aleminin Kandili Mübarek Olsun Alıntı
Φ ebu muslim Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Bütün müslümanların beraat kandilini kutlarım.......... Bu gecenin beş özelliği vardır: 1) Bu gecede önemli işlerin seçimi ve ayırımı yapılır. 2) Bu geceyi ibadetle geçirenlere yardımcı olması amacıyla Allah tarafından melekler gönderilir. 3) Bu gece bağışlanma ve af gecesidir. 4) Bu gecede yapılan ibadetlerin fazileti çok büyüktür. 5) Bu gecede Peygamberimize şefaat yetkisinin tamamı verilmiştir. Bu yetkinin üçte biri Şaban'ın onüçüncü günü, üçte biri Şaban'ın ondördüncü günü, geri kalan üçte biri de Şaban'ın onbeşinci günü verilmiştir. Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 HİRCİN kardeşimizden... bu güzel kardeşimiz başka bir başlık altında kandilimizi kutlamış, onu da buraya alıntılamak gerekiyordu, ben de alıntıladım... Tşekkür ederim bekir kardeş Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 herkesin berat kandilinin mübarek olmasını dilerim. yedinci semadan semamıza indi bu gece bu gece af gecesidir. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 YÜZÜNÜZDE NUR, AKLINIZDA İLİM, KALBİNİZDE ALLAH, DİLİNİZDE LAİLAHEİLLALLAH EKSİK OLMASIN... DUALARINIZ KABUL, KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN... Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Tüm İslam aleminin kandili mübarek olsun... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Bütün forum üyeleri bütün hepinizin Berat kandiliniz mübarek olsun Yüzünüzde nur ! Aklınızda ilim Kalbinizden yüce rabbim Dilinizden lailaheillallah eksik olmasın Dualarınız kabul kandiliniz mubarek olsun. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Allah'ın af ve mağfiret'i her gün her saniyedir.. Yeterki bizler tevbe edenlerden olalım.. Ama belli gün ve geceler vardırki.. Bu, gün ve gecelere özel tecelliler, şefaatler ve rahmet vardır.. Beraat kandili o geceleden bir gecedir.. Yılda bir yada bir kaç kere sunulan bu özel fırsatları kaçırmamamız dileklerimle.. Tüm islam aleminin ve özellikle forum arkadaşlarımın mübarek Beraat kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Allah'ı birleyerek O'na teslim olan bütün varlıkların Beraat kandilini kutlarım, dualarımızın kabul olması temennisi ile.. bozan Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 O öyle bir yaratıcıdır ki,yaptığın hatalara rağmen affedeceğini söyleyendir... her sureyi rahman ve rahim olan diye başlatandır.. O nun rahmeti her zaman gazabından önce olmuştur.. bana bir adım gelene koşarak gelırım diyendir.. kimlerın peşine koşmadık ki,kimlere fazla değer verip incinmedık ki,bir adım gelene koşarak gelen,O nun için akan gözyaşının cehennem ateşini söndüreceğini söyleyen bir yaratıcıya koşmak çok mu zor geliyor bizlere.. Rabbim karşında mahcubum,belki de karşına gelecek yüzüm yok..ama dua edinki karşılık vereyım dıyorsun.. belki kendım için bişey istemeye yüzüm yok ama;umarım tüm insanlığa hıdayet nasip eder,ellerini ve gözyaşlarını geri çevırmezsın.. Rabbim bu forumdaki arkadaşlarımın da bu gece dualarını kabul etmenı senden diliyorum.. bize huzur dolu,insanıyet olabılme yolunda bir hayat nasiıp eylemenı murad ediyorum.. Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, Sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Berat kandiliniz mübarek olsun! Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Bir gül ki benzemez diğer güllere Adı güzel kendi güzel,ya Resulallah.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.