Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 19 yıl 26 Ekim dogum gunum ve herkes davetli, gelemeyenlere evlere pasta servisi yapilir, demedi demeyin...
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl ohhhh ohhhh ne iyi olur emmen gelirim 26 ekim unutmam...pasta mümkünse kestaneli olsun beeea çok severim......... gelipte azcık oynayak.....teyy teyy hobaaa yandan ...... şimdiden iyiki doğdun.........
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 19 yıl 26 Ekim dogum gunum ve herkes davetli, gelemeyenlere evlere pasta servisi yapilir, demedi demeyin... baba doğum günün kutlu olsun davetini unutmadım..zaten sende herkeş gelsin dedin..banane....bak pasta olmazsa bozuşuruz ona göre....... iyiki doğdun gördünmü bak kaç oldun............
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 19 yıl Sagolun varolun, hepnize ayri ayri tesekkur ederim. Yanliz made in turkey bana baba deme ben baba degilim, kihkih
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 19 yıl Sagolun varolun, hepnize ayri ayri tesekkur ederim. Yanliz made in turkey bana baba deme ben baba degilim, kihkih pekte espirilisin maşallah........doğum günün diye bişey demiycem.......hade bakem...
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl Dogum gunum bitti, hadi de ne diyeceksen hehe kaaaaaaayyyyyyyyyyybbboooooooooollllllllllllllll
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.