Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Nerrocanım kardeşim seni ilk kez sardunyam nette tanıdım ve sardunyamın kardeşi olduğunu öğrenince daha çok memnun oldum çünki sen cana yakın,güvenilir sırdaş, dürüst ve gerçekte olduğu gibi birisin seni en çok neden sevdim biliyormusun benim kötü bir durumda olduğum zamnda bana destek verdin beni dinledin elinden geldiğince ban destek olmaya çalıştın işte benim için gerçek dost ve arkadaşlarımdansın iyiki vaarsın..

Allah seni ve aileni korusun canım kardeşim benim :clover:

Gönderi tarihi:

Fındıkkıranım kardeşime anı defteri açmış, bende bişicikler yazayım, Nerro'cum çok kokoştur, :P takıp takıştırır, alışveriş hastasıdır, çok akıllıdır, çok beceriklidir, pratiktir ama birazda sakardır. :D

Benim canımsın, biriciğimsin, hanımefendi :clover: SENİ ÇOK SEVİYORUM...

Selamlar

Gönderi tarihi:

Nerrocanım kardeşim seni ilk kez sardunyam nette tanıdım ve sardunyamın kardeşi olduğunu öğrenince daha çok memnun oldum çünki sen cana yakın,güvenilir sırdaş, dürüst ve gerçekte olduğu gibi birisin seni en çok neden sevdim biliyormusun benim kötü bir durumda olduğum zamnda bana destek verdin beni dinledin elinden geldiğince ban destek olmaya çalıştın işte benim için gerçek dost ve arkadaşlarımdansın iyiki vaarsın..

Allah seni ve aileni korusun canım kardeşim benim :clover:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Fındıkkıranım kardeşime anı defteri açmış, bende bişicikler yazayım, Nerro'cum çok kokoştur, :P takıp takıştırır, alışveriş hastasıdır, çok akıllıdır, çok beceriklidir, pratiktir ama birazda sakardır. :D

Benim canımsın, biriciğimsin, hanımefendi :clover: SENİ ÇOK SEVİYORUM...

Selamlar

• 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

jön sorma bankada icra bölümüne geçtim orada daha az zamanım oluyor

ablam doğumgünüm için başlık açmış bende şu deftere bakayım demiştim

sen nasılsın sende iyimisin görüşürüz sevgili jön

• 9 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.