Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Nerrocanım kardeşim seni ilk kez sardunyam nette tanıdım ve sardunyamın kardeşi olduğunu öğrenince daha çok memnun oldum çünki sen cana yakın,güvenilir sırdaş, dürüst ve gerçekte olduğu gibi birisin seni en çok neden sevdim biliyormusun benim kötü bir durumda olduğum zamnda bana destek verdin beni dinledin elinden geldiğince ban destek olmaya çalıştın işte benim için gerçek dost ve arkadaşlarımdansın iyiki vaarsın.. Allah seni ve aileni korusun canım kardeşim benim
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl Fındıkkıranım kardeşime anı defteri açmış, bende bişicikler yazayım, Nerro'cum çok kokoştur, takıp takıştırır, alışveriş hastasıdır, çok akıllıdır, çok beceriklidir, pratiktir ama birazda sakardır. Benim canımsın, biriciğimsin, hanımefendi SENİ ÇOK SEVİYORUM... Selamlar
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl Nerrocanım kardeşim seni ilk kez sardunyam nette tanıdım ve sardunyamın kardeşi olduğunu öğrenince daha çok memnun oldum çünki sen cana yakın,güvenilir sırdaş, dürüst ve gerçekte olduğu gibi birisin seni en çok neden sevdim biliyormusun benim kötü bir durumda olduğum zamnda bana destek verdin beni dinledin elinden geldiğince ban destek olmaya çalıştın işte benim için gerçek dost ve arkadaşlarımdansın iyiki vaarsın.. Allah seni ve aileni korusun canım kardeşim benim
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Fındıkkıranım kardeşime anı defteri açmış, bende bişicikler yazayım, Nerro'cum çok kokoştur, takıp takıştırır, alışveriş hastasıdır, çok akıllıdır, çok beceriklidir, pratiktir ama birazda sakardır. Benim canımsın, biriciğimsin, hanımefendi SENİ ÇOK SEVİYORUM... Selamlar
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl canımcım alıntı yapıyon ama altına yazmayı unutuyon mu ne? özledik seni yaww...
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl nerrocum iyi bayramlar güzelim bayramda görüşürüz annemlerde seni çok seviyorum bebişim
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl jön sorma bankada icra bölümüne geçtim orada daha az zamanım oluyor ablam doğumgünüm için başlık açmış bende şu deftere bakayım demiştim sen nasılsın sende iyimisin görüşürüz sevgili jön
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl canım kardeşim gelemiyon artık fazla o müdüre benden selam söyle onu ordan sürdürüciim
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 18 yıl Yazar sevgili nerro kardeşim sardunyam netten gitme dedin ama sen gittin nasıl olcak şimdi
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 17 yıl kankam seni bu gıcık ablana rağmen çok sefiyom gıcığım bizi ayırmaya çalışsada..biz ayrılamayızzzzzzzzz
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 17 yıl de gedin yaww işi gücü var kısın gelemiyor ben ilgilenirim onun sayfasıylan... hediyelerinide alabilirim mersi şekerler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.