Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl cevap taurus telefondaki harflerin rakamlara karşılık gelişlerine göre yazılmı t-8 a-2 u-8 r-7 u-8 s-7 yani cevap 7
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Allam yaa nerelerden soruolar şuna bak.. ( Bencil dede insan torununun ismini yazardı )
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl cevap taurus telefondaki harflerin rakamlara karşılık gelişlerine göre yazılmı t-8 a-2 u-8 r-7 u-8 s-7 yani cevap 7 zekice, güzel bir soru
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl 7 mi Tebrik ederim.. cevap taurus telefondaki harflerin rakamlara karşılık gelişlerine göre yazılmı t-8 a-2 u-8 r-7 u-8 s-7 yani cevap 7 Seni özellikle tebrik ederim arkadaşım.Açıklama yaptığın için senin cevabın daha geçerli.. Allam yaa nerelerden soruolar şuna bak.. ( Bencil dede insan torununun ismini yazardı ) Canım benim,torun bitek sen olsan yazayım da diğerleri gönül koyardı bu sefer.. zekice, güzel bir soru
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl bize kimseyi bırakmamışsın ki hepsini almışsın forumdakinlerin. eh ne yapalım çalışacağım belki bizide alırsın akrabaların olarak.
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl bize kimseyi bırakmamışsın ki hepsini almışsın forumdakinlerin. eh ne yapalım çalışacağım belki bizide alırsın akrabaların olarak. Sadece neyim olmak istediğini söyle arkadaşım,aileden onay çıkarsa seve seve kabul ederim..
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl dayım ol.derler ya arkanda dayın olduktan sonra sana karışan olmaz diye.burada en büyük dayı sensin ama bir şartım var başka yeğenin olmasın.
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Tamam dayın olayım ama geç kaldın şart koymakta,bir yeğenim var..
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl 8 2 8 7 8 ? Kolay gelsin.. ha bılıyrum ben bu,bu glorıanın ev telfon nosu
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.