Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 değerli abonemiz 30 gün önce ..cep hediye kontor ve sms kampanyasından kazandığınız hediye sms lerden bu süre içinde kullanılmayan 49 sms silinmiştir Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 bakiyenizde 6 kontör kalmıştır kesintisiz iletişime devam etmek için en kısa zamanda kontör yükleyiniz çok romantik bi mesaj Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 zeynep ya küscem artık sana... (iyide ben ne yaptım ki ) Alıntı
Misafir diktas Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 yedim yemek gıcık bey!dikkat et kendine,soğuk şeyler içme.terli terli su içme.karşıdan karşıya geçerken dikkat et:p annenin dublörü gibi hissettim kendimi:) gönderen:gıcıkkkkkk:p Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Ben S... ya kızma sakın bu avea numaram. Diğerini silme.. Bakkala da çıkma kaparlar sora karışmam.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 ahmet yemek hazır cabuk gel Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 kız üsküdar çingeni napıyon nerelerdesin??bi gittin istanbula sesinde çıkmıyo ne zaman gelcen es ese?? :D Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.