Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

değerli abonemiz 30 gün önce ..cep hediye kontor ve sms kampanyasından kazandığınız hediye sms lerden bu süre içinde kullanılmayan 49 sms silinmiştir :crying:

• Cevaplar 131
  • Görüntü 10,7b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

bakiyenizde 6 kontör kalmıştır kesintisiz iletişime devam etmek için en kısa zamanda kontör yükleyiniz <_< çok romantik bi mesaj :(<_<

Gönderi tarihi:

zeynep ya küscem artık sana...

(iyide ben ne yaptım ki :huh: )

Gönderi tarihi:

yedim yemek gıcık bey!dikkat et kendine,soğuk şeyler içme.terli terli su içme.karşıdan karşıya geçerken dikkat et:p annenin dublörü gibi hissettim kendimi:)

gönderen:gıcıkkkkkk:p

Gönderi tarihi:

Ben S... ya kızma sakın bu avea numaram. Diğerini silme.. Bakkala da çıkma kaparlar sora karışmam.. :unsure::lol:

Gönderi tarihi:

ahmet yemek hazır cabuk gel :D

Gönderi tarihi:

kız üsküdar çingeni napıyon nerelerdesin??bi gittin istanbula sesinde çıkmıyo ne zaman gelcen es ese??

:D :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.