Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Mehmedim....Osman ÖZTUNÇ Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 çelik-bana yalanlar söyle Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Susarak özlüyorum.. Susarak... ------ Sözcüklerim varmıyor uzaklarına Birer birer düşüyor bütün öpmelerim Ağır yenilgiler alarak … Adresinde yokluğunu kıyamet bilerek Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip … Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip Sense uzak, çok uzakta Bir deniz gibisin resimlerde Dokunsan dersim olur, göçerim mecburen Duydum çok sonradan, adın önemli değil Acın aynı tadı veriyor … Adresinde yokluğunu kıyamet bilerek Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip … İşte buna bıçak çekiyorum Şimdi adı yok, hiç bir sevgilinin Zaman zaman değil simdi Yalnız benmiyim bu ahir zamanda Derviş mekanına aşk ile çağıran Bu ahir zamanda … Ahmet Aslan/Fadıl Öztürk... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Fikret Kızılok'tan koyverdun gittun beni allah'ından bulasun kimse almasun seni gene bana kalasun gelevera deresi iki dağın arası yüzünden silinmesun bıçağumin yarası sevgilim senin aşkın ciğerlerimi dağlar hiç mi düşünmedun sen sevgilin böyle ağlar bir mektup gönder bana cebimde taşıyayım sensiz geçen dünyada ben nasıl yaşayayım Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Tanımadığım ten... Hiç dokunmadığım... ------ Yanlızca bir kırıntıydın içime ilk düştüğünde Vakitsiz bir anda... Bilmediğim bir neden beni alıp götürdüğünde o yerlere Keder ve budalalıktan başka yaşamın bir anlamı var mıydı? Aradığım aşkı bulduysam sendedir Ya bu benim içimde dolaşanda kimdir Ya bu benim içimde mekan tutanda kimdir. Adem evvelinden beri bir yanımız noksandır Neylersin... Beni bu alemde divane gibi gezdiren sen değil misin Geriye kalan yanlızca tanımadığım bu tendir Aradığım aşkı bulduysam sendedir Ya bu benim içimde dolaşanda kimdir Ya bu benim içimde mekân tutanda kimdir..... Söz & Müzik: Ahmet Aslan Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Fikret Kızılok Sessiz sedasız açardın gecelerde Kimse bilemez göremez kuytularda Sonsuz ve dipsiz sevdalarda duygularda Sakin kimsesiz ve sahipsiz uykularımda Şimdi artık seni koklar yalnızlığım Seni arar seni sorar sevda çiçeğim Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Pervaneyim pervane Ahuzar oldum ateşte 'Perim' deydi tenine Yandım kavruldum Döndüm döndüm nice döndüm Ahuzar oldumda döndüm Aramam derman derdine Görünmez yüküm gözünde Perim deyince tenine Oynar yüreğim içinde Oynar direğim içinde Pervaneyim pervane Gözlerin hep tanyerinde Kızıla dönsün artık küreyi alem Kızıla dönsün karanlık gece Yansın yansın da kavrulsun Çıranın içine dönsün....... Ahmet Aslan.. Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Fikret Kızılok Ellerim gözlerim kelepçelerde Sevda çöllerinde Geçiyor aylarım yıllarım gecelerim Sevda zindanlarında Yeter ki sen sev beni Yeter ki inan bana Varlığın dilimde bir yudum su Sevda çöllerinde Hayalin serabın yeterdi bana Sevda zindanlarında Yeter ki sen sev beni Yeter ki inan bana Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Fikret Kızılok Zaman Zaman Bir gün olsun unutunca Dışımda kalıyorsun Oysa seni düşününce İçime sığmıyorsun Zaman zaman o zaman Zaman zaman o zaman Gözlerimi kapatınca Yanımda oluyorsun Seni öpsem seni okşasam Farkına varmıyorsun Zaman zaman o zaman Zaman zaman o zaman Her gün akşam oluşunda Kadehime doluyorsun Yudum yudum, damla damla Düşüncem oluyorsun Zaman zaman o zaman Zaman zaman o zaman Sigaramın dumanında Dudağıma konuyorsun Her nefeste derin derin İçime doluyorsun Zaman zaman o zaman Zaman zaman o zaman Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 goran bregoviç ederlezi Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 "ederlezi" deme beni ağlatıcan şimdi....... mesecina...dinliyim yeterince ağır gitti bugün. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Muammer Ketencoglu-03-Beyaz Getme Toz Olur.MP3 Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Emir Kusturika & The No Smoking Orchestra & Goran Bregovic - Le Temps Des Gitans.mp3 Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 \Emir Kusturika & The No Smoking Orchestra - Chat blanc chat noir.mp3 Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 4 non blondes Whats Up!!! Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Stoja - 2006 - Da, Da, Da Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 arzu - sus - son albüm\arzu - 14 - halaylar hr gz iso ii .mp3 Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 barışmanço\Baris_Manco-Arkadasim Essek.mp3 Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 barışmanço\Baris_Manco-Arkadasim Essek.mp3 şebnem ferah-saatim çalmadan.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 ne güldün be ? hiiçç gülesim geldi harika bi şarkı.. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 kapımı çaldı yine korkuyorum gider diye başkasını sevsen bile benimsin diyebilsem keşke mektuplarını yaktım sen benim hayallerimi yıktın nasıl da bağlanmışım hayat beni çözer misin ? yerde misin gökte misin ? gizlendiğin yerden çıkıp gelir misin ? nefessiz kaldım inan ki, ben bir hiçim dersem hayat beni çözer misin ? sözlerinden oluşan irem şarkısı. yukarıdaki sözler ikişer üçer kere söylenmektedir. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 ne tesadüftür ki ben de iremin bu şarkısını dinliodum... HAYAL KURMAK BEDAVA! Günes uyandirdi beni bu sabah Hala karanlikti hala soguktu kalbim Aynalar küsmüs bana yine ellerim soguk Agliyorum gözümde kanlar Duy sesimi gör artik halimi, dön bana Hayal kurmak bedava demistik hani Hayallerim var simdi Bir gün günes dogmayacak Yildizlar benim olacak O zaman anlayacaksin degerimi Is isten geçmis olacak Artik ne gözlerim, ne gülüsüm Ne ellerim, ne de kalbim senin Artik hepsi benim, yalniz benim Iste benim, gerçek benim Iste benim, yalniz benim Karsindaki benim,aglayan benim Özleyen benim, bekleyen benim Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Fuat saka\Lazutlar-1\Fuat Saka - Tskals Napoti.mp3 Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Mazlum Çimen-unutamadım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.