Φ nicomedias Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Ottowan-Hands Up heheh yaşlılık alametleriii Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 hello darkness my old friend ı ve come to talk with u again... Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 İpek'in Yolculuğu.mp3 Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 ardımda bırakıp gül çağrısını ayrılık anı bu sisli şarkıyı irmaklar gibi akıp uzun uzun terk ediyorum bu kenti ah ölüler gibi şarkılar bir çığlığa sığınmaksa şimdi sonsuz bir yangın gibi sevmesem öyle kolay çekip gitmek yaralı bir kuş gibi kumral bir çocuğun yaz öyküsü bu şarkılarla geçtim aranızdan yalnızlar gibi susup uzun uzun terk ediyorum bu kenti ah bir aşk gibi şarkılar bir çığlığa sığınmaksa şimdi sonsuz bir yangın gibi sevmesem öyle kolay çekip gitmek yaralı bir kuş gibi düşlüyorum bu kenti son bir aşk gibi Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 madonna die another day... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gökhan Tepe- Tarih oldun Tarih olanalra armağan olsun Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Status Quo-in the army now the sergant calls"stand up and fight" bize böyle bağırmadılar iyikiii........ Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 nefesim nefesine__Volkan KONAK Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 you take my self control... laura brinigan... matt pokora valla o fransızca anlaması zor ama onun çindede kontrol geçiyo onu anladım Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 en son ben yazmışım flood olacak neyse.. anastacia to be left outside alone.. Alıntı
Φ aynur k Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönül gözüm kapalı Bilerek sana yazılıyorum A penceresi aralı Her yerine bayılıyorum Yavrum baban nereli Nereden bu kaşın gözün temeli Sana neler demeli Ay seni çıtır çıtır yemeli Anam babam aman, kaçın kurası bu Ne baş belası bu, gönül kirası Anam babam aman, kaçın kurası bu Ne baş belası bu, gönül kirası ah... Aman bize nasip olur inşallah Boyuna da posuna da bin maşallah Senden gelecek cefalara, nazlara, Sözlere, sazlara eyvallah Aman bize nasip olur inşallah Boyuna da posuna da bin maşallah Senden gelecek cefalara, nazlara, Sözlere, sazlara eyvallah dogville isminden yazıyoduk o kabullenemedi bi girdim .. Alıntı
Φ bozkurtmusti Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 İBRAHİM ERKAL -AVUÇLARIMDA TUTAMADIM DİNLİYORUM TAVSİYE EDERİM... SANA OLAN DÜŞKÜNLÜĞÜM HİÇ DEĞİŞMEDİ TADIMDA SEN TUZUMDA SEN Bİ TANEM İSMİN DUDAKĞIMDAN İNAN HİÇ DÜŞMEDİ AKLIMDA SEN FİKRİMDE SEN BİTANEM AVUÇLARIMDA TUTAMADIM UNUTAMADIM BEN AVUNAMADIM AVUTAMADIM ATAMADIM Kİ BU GİDİŞİN YÜREĞİME İNAN SİNMEDİ YAZIMDA SEN KIŞIMDA SEN BİTANEM HASRETİNEDEN ACILARIM DİNMEDİ AŞKIMDA SEN CANIMDA SEN BİTANEM HEP SONRADAN BİLİNİRMİŞ DEĞERLER HEP SONRADAN ANLAŞILIRMIŞ MEĞERLER NASILSA GİTTİ GİDEN HERKES NE DERSE DESİN BENİM GÖNLÜM ÇARESİZ GİDEN YARE AH AH ETSİN Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Levent Yüksel - Med Cezir Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 ardımda bırakıp gül çağrısını ayrılık anı bu sisli şarkıyı irmaklar gibi akıp uzun uzun terk ediyorum bu kenti ah ölüler gibi şarkılar bir çığlığa sığınmaksa şimdi sonsuz bir yangın gibi sevmesem öyle kolay çekip gitmek yaralı bir kuş gibi kumral bir çocuğun yaz öyküsü bu şarkılarla geçtim aranızdan yalnızlar gibi susup uzun uzun terk ediyorum bu kenti ah bir aşk gibi şarkılar bir çığlığa sığınmaksa şimdi sonsuz bir yangın gibi sevmesem öyle kolay çekip gitmek yaralı bir kuş gibi düşlüyorum bu kenti son bir aşk gibi Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Rafet El Roman - Nerdesin Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 suat suna o lelli Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 sorma bana kimim nerden geldim buraya gözlerimdeki kırmızı bulutlar hangi günlerden sorma elbet olmuştur geçmişte açıklanamaz şeyler bağlardan çaldığım üzümleri yemişimdir yaslanıp mavi göğün göğsüne sorma bana kimim yaşım kaç, işim ne bana "seviyor musun" de başka bir şey sorma Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Mustafa Sandal - Ağlatma Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 But I'm in so deep. You know I'm such a fool for you. You got me wrapped around your finger, ah, ha, ha. Do you have to let it linger? Do you have to, do you have to, Do you have to let it linger? Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 mercan dede healing prayer Alıntı
Φ ikizler Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 bende onur akından bana bir gül ver çok güsel! Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 mercan dede / hayalname Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 iremin hayalet sevgilim albumundeki 2.şarkı yeni verdiğin sözler yalanlarının her yeni gülümseyiş gözyaşının her yeni küçük adım uzak diyarların sebebi değilmi? beni böyle bırakıp gecelerce ağlatıp esir etmek karanlığa suç değilmi? nasıl dayanır yüreğim seni onla görmeye nasıl değdi ellerin onun ellerine? gittt bir daha dönme geri istemem bundan gayri ellerini gittt yollar senin olsun yıllarım bana kalsın bırak beni birak beni Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 bütün mevsimler tutsak düşse de yangına, her bahar dicle’yi emzirir dağlar bahar, dicle’nin dağları kucakladığı yerde başlar. alışamam ölüme alışamam, ölüm insana aykırıdır alışamam. susmak insana aykırıdır susamam. yanıbaşımda bir yangın, eti yanar vatanımın susamam. yanıbaşımda ölüm çalıyor kapıları duramam. çığlık olmak ama her sessizliğe çığlık olmak insana yaraşır ölüme direnirim tırnağımla dişimle ama alışamam ölüme bir başına olmak önemli değil bir gül, bir gül bırakabilmek arkadan gelenlere tek başına bir mum devririr geceyi tek bir can neleri neleri devirmez ki? nedir bu sancı nedir? hasretin yine başladı, sol yanım seninle birlik işgal etmişsen yar ömrümü ateşin düşmüş canıma sen benim içimde ben diyarbekir içinde ağır ağır yanarım dönerim bitmez geçerim bir mermi gibi candan, yar sandan geçemem nasıl da özlemişem, sevda çeker canım yangındır gayrı bir uçtan bir uca sarılmıştır her yan yeşile, sarıya, kırmızıya. dağlar damar damar olmuş akar memleketin yüreğine bugün keskin bıçak ağzı da olsa gökyüzü bahar düşmüştür vatanıma mavi erguvan dallar fışkırmıştır topraktan can yürümüştür dallara gayrı dört mevsim bahardır dağlardan akar ne durursun ana görmisen kar erir her yanda ne durursun ana tilili çek, çek tilili Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 gidenlerin ardından-kızılırmak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.