Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 içim yandı tutuştu bir arayan olmadı Aynen kankim Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Şuan winampta Sezen Aksu çalıyor Güllerim soldu kaldırımlarda gonca yüklü dallarıma ayaz vurdu demlerim oldu son akşamlarda bir nefeslik duraklarda çiçek açtım bir tek sana güvenmiştim öncem yoktu sonram yoktu soyundum sevinç giyindim sevinmek sanki bir suçtu öyle devam ediyor..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 artık hayatımdan çıksan dıyorum bu 2delılık sona erse ıkımız içinde hayırlısını dılıyorum sezen aksu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 geceleri uyku girmez gözüme yastık dıken oldu gözüme alnıma yazılmış bu kara yazı kader böyle imiş ağlarım bazı gülüm heyyyy kıraç Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 bundan sonra adını kırk yılda bir anarım sende kaybettiğimi başkasında ararım benım için üzülme Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Hayal meyal düşler gibi Uçup giden kuşlar gibi Yosun tutan taşlar gibi Eski dostlar,eski dostlar Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 sağır sultan bile duysun eskidi o yasaklar, bilmiyorum üstüne basa basada çiğniyorum ben onu ben onu çok seviyorum Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 kalbim seninle -gökhan özen Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 REM- losing my religion Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 yan odada polonyali bir kiz kaliyor sanirim bir boyfriend edinmis odaya atmis onlarin ah uh larini dinliyorum iiiiyyyyykkkkk iğraaaaaaannnnnnçççç dinleme kardeşim sende, bi de bardak dayasaydın bari duvara Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Olur ya birgün gelir ya Olur ya kader bulur ya Olur ya benden başkasını gözün görmez olur ya Alıştım sanki yanlızlığa Alıştım senin yokluğuna Alıştım gülüm ben sakın ağlama Kıraç...... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 mashar alansoy bombilibilibili bom Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 sen yoluna,ben yoluma çok mutluyum artık sen tak kimi istersen koluna... hande yener Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 intizar _ Ihlamurlar Altında Kalbimi gömdüm toprağa Ihlamurlar kan ağladı Nasıl bir vedadır bu yar Gözyaşım gözümden damladı Gülüm sana gelsin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 bu dağ ne rüzgarlar gördü ne çığlar ne karlar gördü beni hiç tanımamışsın hadı git bır ıhanet borcum olsun hadı git hatıralar sende kalsın hadı gıt senın canın sağolsun hadı git sende git f.kısaparmak Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 senin aşkın balondu söndü hande yener sen yoluna ben yoluma Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gün ışığında yola koyuldum Elimde kandil gözümde mendil Vefa arıyorum Dost arıyorum Şefkat arıyorum Aşk arıyorum Ferdi Özbeğen.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 volkan konak zıgana dagları Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.