Φ AZAT Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 sen ne istediğini bilmez arsız sevgili hiç iyi dileğim yok senle ilgili tek bedduam doğduğundan beri aşksız kal aşksız kal yalnızzz Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 radyo 35 dinliyorum... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 akşam güneşi - emirkan Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 aynur doğan--->>>>sakı sevdası Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 fenerbahçe marşı Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 günce-güllerim soldu... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 sende ağla - hakan altun Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 hakan yeşilyurt---------->>>>>>>>>GüNeBaKaN............. Alıntı
Φ kardelya Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Ben seni sevduğumi da dünyalara bildurdum İndurdun kaşlaruni babanu mi öldirdum İn dereye dereye da al dereden daşlari Geçtu bizden sevdaluk al cebumden saçlari Kız evin önüne de sereceğum kilumi Hayli zamanlar oldu görmedum sevduğumi Alıntı
Φ kardelya Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 GÖNÜL DAĞI Övünmeyin bölük bölük sıralı dağlar Sizden büyük aşılmayan gönül dağı var Söz gümüşse sukut altın ne diyeyim ben aman Yüreğimde aşkın sitem yaraları var Yol vermiyor bana gönül dağı geçit vermiyor Ahirette alınacak hesapları var Dağdan yüce yarin gönlü dağlardan yüce Yüreğimde umutsuzluk yaraları var Aramızda kim koyduki bu engelleri Sen bilmezdin can alıcı acı sözleri Gözüm toktu gömlüm toktu umudum çoktu aman Seni bana haram eden birileri var ORHAN gENCEBAY Alıntı
Φ kardelya Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 VAZ GEÇ GÖNLÜM Vaz geç gönlüm sen bu aşktan Sana kıymet veren mi var Unut dertten zevk almayı Seni ancak seven anlar Kapat çile kapısını Girmesin o vefasızlar Dünya denen şu hanede Elbet seni biri anlar Sen attın bu kördüğümü çare sende bende değil Kör olsun şu aşkın gözü Hata bende sende değil Kapat çile kapısını Girmesin o vefasızlar Dünya denen şu hanede Elben seni biri anlar Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Martıname Mp3\mp3\yansıamalar\SENOL_FILIZ.BIROL_YAYLA\07.GUN_ISIGI.mp3 Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 koyverdun gittun beni oy.. koyverdun gittun beni.. allahundan bulasun oy allahundan bulasun.. kimse almasun seni kimse almasun seni yine bana kalasun.. sevduğum senun aşkun, ciğerlerumi dağlar.. hiç mi düşunmedin sen? hiç mi düşunmedun sen oy.. sevduğun boyle ağlar.. sevduğun boyle ağlar.. gelevera deresi oy gelevera deresi.. iki dağun arasi oy iki dağun arasi.. yüzunden silunmesun oy yüzunden silunmesun biçağumin yarasi.. sevdiğum senun aşkun ciğerlerumi dağlar hiç mi düşunmedin sen? hiç mi düşunmedun sen oy.. sevduğun boyle ağlar.. sevduğun boyle ağlar.. Kazım Koyuncu Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 mesut olsun sevgililer - gülay Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Sean Paul _ We Be Burnin Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 hiç bir şey pcye format atıldı. her şey gitttti Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 zuhal olcay-yalnızlığım... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Tugba ekinci _ O şimdi asker Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 ahmet arslan--->>susarak özlüyorum....... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Asiydim kardelen çiçeğinden Bahar toprağına yüzünü süren Yoruldum anladım yanlış serüven Terkedeceksin Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Yinede şahlanıyor aman Kolbaşını yandım da kır atı Görünüyor yandım aman Bize serhad yolları. Davullar çalınsın aman Aman da ceng-i cengide harbiyi Görünüyor yandım aman Bize sefer yolları. Gâhi sefer olur aman Aman da sefer seferde eyleriz Hazan erişince aman Bahar güzel severiz. Gülyüzlü yari de aman Aman da hile ile de severiz Sefersiz olamaz aman Aman er evlaları. mehteran Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 bu kalp seni unuturmu - adamın biri tanımıyorum ama çok güzel Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 gökhan özen bir veda hikayesi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.