Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 ahmet arslan---->>>>>çırtike Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 alpay--->>>>>>>>>>>>>>>>dağların arkasında yar..... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 candan erçetin-aman doktor Alıntı
Φ KÖRPATAL Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 teoman'dan aşk kırıntıları Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 ZEYTİN KARASI_AHMET KAYA (Mkm) Gül diyorum Yoksul acıların gölgesinde güllerin solsun istemiyorum ay diyorum sonra ay n'olur bir vaktinde gecenin Yaraların açsın istemiyorum hangi sevda vurmuş seni hangi delikanlı gönlüne salvo bakışlarla... soramam zeytin karası gözlerini yoluma yatırma dayanamam. ________________________________- ________________________________ ne sen bulutsun ne de ben yağmur ne sen mağrur ne de ben mağrur hüzünlü bir akşam susmuşuz durgunuz hepsi bu Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 marcusu dinliyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 kardeşimin ızlediği bööğ filmin seslerını işkence çekerek Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 cesaretin varmı aşka - Gülay (daha bezmedim) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Artık olan oldu bize Gelsen de bir gelmesen de Gelemeyiz biz yüz yüze Gelsen de bir gelmesen de Hep kendini çektin naza Yok bahara yahut yaza Bıktım gayrı yaza yaza Gelsen de bir gelmesen de Bir candır bu bir andır bu Giden gelmez bir handır bu Dağ taş değil insandır bu Gelsen de bir gelmesen de Göreceğim bir boş kafes Ceset kalmış çıkmış nefes Nerde o can nerde o ses Gelsen de bir gelmesen de Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 cesaretin varmı aşka - Gülay (daha bezmedim) ayy yeterr ben SIKILDIM sqarkinin suyunu cikardin be abiii bendee leman samdan dinliyommm karli kayin ormaninda yuruyorum geceleri ne olumden korkmak ayip nede dusunmek olumuu offfffffffff offff Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 ferhat göçer--->>yastayım..... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Memleket mi yıldızlar mı gençliğimi daha uzak Kayınların arasından bir ses ver nerdesin... 7 tepeli şehirde bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp nede düşünmek ölümü Çok güzel bir şarkı bu...Hatırlattığın için tşk Hayal et... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Uçsuz bucaksız bir çölün ortasındayım Dayanılır gibi değil çıkmazdayım Adım adım izimde yalnızlığım Reva mı hep kırık dökük sevdalarım Ah düşlerim berduş sevgilerim Kalmadı hiç mecaliniz Dargın ümitlerim Ah yanarım hep virane anılarım Bırakmadı yakamı yaslar Faydasız dualarım Geç olmadan vazgeç bırak beni Ardına bile bakma git unut beni Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 grup koridor--->>senin o gözlerin varya Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Karanlığın içinde Yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali sesin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndüm Bir yanda sen, bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar bir yanım ister Serserim benim, deli dolu sevgilim Kor gibi sıcak yada sular gibi serin Gelme uzak dur korkuyorum çok Çılgınlık bu halim yok Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Bu kalp seni unutur mu? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 dışardan gelen çocuk seslerini Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 alpay---->>>>dağların arkasında yar........ Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Düş Sokağı Sakinleri'nden sevdan bir ateş oldu bende... Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Dream Theater -- As I Am... Alıntı
Φ KÖRPATAL Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 MFÖ SARI LALELER UYKULU GÖZLERLE DÖNDÜM RÜYAMDAN SANA SARI LALELER ALDIM ÇİÇEK PAZARINDAN SEN OLMAZSAN BURALARA GELEMEZDİM BEN SEVEMEZDİM BU ŞEHRİ ANLAMAZDIM DİLİNDEN NASIL BİR SEVDAYSA KARŞI KOYAMAM DAYANAMAM KISKANIRIM SENİ PAYLAŞAMAM SATIRLAR UÇAR GİDER AKLIMDAN SANA SARI LALELER ALDIM ÇİÇEK PAZARINDAN UYKULU GÖZLERLE DÖNDÜM RÜYAMDAN SANA SARI LALELER ALDIM ÇİÇEK PAZARINDAN SEN OLMAZSAN BURALARA GELEMEZDİM BEN SEVEMEZDİM BU ŞEHRİ ANLAMAZDIM DİLİNDEN YENİDEN BAŞLASAM BU SEFER KORKMADAN KOKLAYIP BİRBİRİMİZİ ÇÖPE ATMADAN SATIRLAR UÇAR GİDER AKLIMDAN SANA SARI LALELER ALDIM ÇİÇEK PAZARINDAN Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 ashlee simpson-lala... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 bir yangının külünü candan ercetın Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 kardesim bana tarkani yapiyor... Bounce... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.