Φ gezgin Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 ahmet kuşgöz ve arkadaşları-----bölemedim felek ile gozumu Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Kayahan / Anla Halimden Bir daha Bir daha gelmek olsa dünyaya Düşünmeden düşerdim yine yollarına Bir daha Bir daha gelmek olsa dünyaya Düşünmeden atılırım kollarına Çıkamam menzilinden Tutsağım esirim ben Anla halimden Günlerim sana kilitlenmiş Geceler sana düğümlenmiş Bu canım sana mühürlenmiş Çıkamam senin menzilinden Günlerim sana kilitlenmiş Geceler sana düğümlenmiş Ecelim sana mühürlenmiş Çıkamam senin menzilinden Çıkamam menzilinden Tutsağım esirim ben Anla halimden Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 döneceksin diye söz ver - yüksek sadakat güneşin ufka deydiği yer oraya git ama yine gel döneceksin diye söz ver böylesi hepsinden güzel git özlet kendini yine gel döneceksin diye söz ver dinle uzaktan çalan şarkı hicazdan yaktık seninle biz bir yangını yeni baştan dinle uzaktan küllerin arasından madem herşey biter yine başlar yeni baştan bana nolur ellerini ver gideceksin ama yine gel döneceksin diye söz ver _________________ Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Candan Erçetin - Ben Yalnızım Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 fatih erkoç-gitme... yine sen yoksun karşımda acılar pusu kurmuş yine hasretler ordu gibi geliyor üzerime... ay gibi nur gibi yüzüne bakınca nefesim kesilirdi sense beni burada boynu bükük bırakıp gidiyorsun yapma canım beni bırakıp da gitme... gitme ne olur bırakıp gitme... sensiz yaşayamam ben böyle... gitme ne olur bırakıp gitme.. bir ömğr boyu yaşayamam ben böyle... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 sizi dinliyorum ama sesiniz gelmiyor Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 öylemi ses yok mu?... s s s s....alo... bir iki üç.... nev taksimleri... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 kızılırmak---->>>>>güneşin olsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Sibel Can - Olmayınca Olmuyor Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 rain man - iko iko teşekkürler arman senin sayende bide o görev oyununu açan kimdi onun sayesinde Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Tanrımdan dileğim sensiz yaşamak bilirim Çok zor olacak cesaretim var Sarsıldım Önümde dipsiz kuyular Nasıl yaşanır bu yıllar cesaretim var Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 ayça - çikibum bayılıyorum bu kıza Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 leman sam bana sevmeyi öğret Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Sevenler gece ölür.. Ama kimin söylediğini bilmiyorum Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 yurtta aşk cihanda aşk gülşen Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 karbeyazdır ölüm-kerim tekin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 msn iki canı dinliyom..çok tatlılar ya.... Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 belki üstümüzden bir kuş geçer yüksek sadakat Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 selda bağcan - neredesin sen Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.