Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl bir efkan şeşen çalışması. sözlerin acılar veriyor bana özlemin çok uzaklarda ellerin dokunup giden ellerin beni mahveden günlerim derdebeder oldu yavrum gözler yalan söylemez son kez bak ne olur yeter bana yalnızlık kaderim olsun son kez bak ne olur yeter bana ahuzarım... ömrümün mevsimi hüzün oldu günlerim, güllerim soldu ahuzar beni ahuzar ah yanar yüreğim yanar ayrılık ölümden beter yavrum gözler yalan söylemez..
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl İçimden geçenleri sana anlatamadım Yandım, tututştum, mahvoldum Gözlerimi yasakladım gözlerine Bir daha asla bakamam ki Bunlara sana anlatamam ki..
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Bazen şeytan diyor ki git yanaş şuna Anlat içinden geçenleri Tut yüreğinden sıkıca ak hayatına Ama nerde bende o yüzsüz yürek Bizde varsa yoksa gururdan yelek
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl cranberries-ode to my family şurda bi animal instic bi will you remember dress ı wore çalsa da dinlesem ama yok ********* şarkılar çalıyor.
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Guns 'n' Roses-Knocking on the heaven door dinle o zaman sende abbadan money always sunny in the rich men worlds
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Hani gitmeyecektin Hani hep sevecektin Yüreğim buna nasıl nasıl nasıl dayansın Hani bitmeyecekti Hani hep sürecekti Bu gönül onu nasıl nasıl nasıl yok saysın..
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Severken yalnız sevdik... ölürken yalnız.... sevgiye karşılık bekledik.. ölüm karşılıksız... Aykut Kuşkaya...
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Sen benle bile bile başladın Adına aşk dedin Bu çocuk oyununa Canımı yaktın deme sonra Sen zaten yalanı dünden hazır aşkların Oyuncagı olmuşsun canım Sana ne desem boş anladım
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl Akarım sonsuza deli sel gibi Tut çevrele tut gölün olayım Çarparım ne varsa deli yel gibi Tut kollarımdan tut ki durayım Tüm yaşananlar bir bir günaha Dönüşüyor ah zamanla uğraşma Sen öyle deli bela sev ki beni Bütün yasakları yasakla Her soluğunda baştan ayağa Çek beni içine orda kalayım Zaten aşklar hep yalan dolan Sonu hep sızı hüsran Geriye kalan ardından yalnızlık olsada Sana değer
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl Allah'ım ne olur yardım et Yandığım ateşler benim suçum değil Sen verdin bu kalbi sev dedin Çok sevdim bağlandım elimde değil Alnımın yazısıı bir defa aşık olmakmıış Alnımın yazısıı bir ömrü sana adamakmıış Alnımıın yazısı bir ömür sensiz olmakmıış Ağlamaklaa bitmiyor acıııı nilüfer- alnımın yazısı
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl ben tanrı misafiriyim bilmem bunu bana ne dinletiyor.... ben bu şarkıyı ajda pekkandan dinliyorum bu arada bunu söylemek istedim başkalarından değil
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.