Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl sevdalar geçer yıkılır yenılır ayaklanırım ahh alıştım sanırken acılara an olur bazen tutamam kendımı delirir ısyanım bu garıp fanı beden bu deli ruh benım atamam satamam dert benım dertler benım funda arar
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl mazlum çimen - ekmek şarap ekmek şarap sen ve bennn ekmek şarap sen ve bennnn bide sabahın 4 ' ü dışarda kaarr odamız ılık... gözlerin ılık ılık damlarken boş kadehe anlattın bana ağzı sarımsak kokan bir oğlanla yattığını aşkı tattığını karım dediğini ve aldattığını ekmek şarap sen ve ben ekmek şarap sen ve bennn bir de sabahın 4 ' ü tokuştur rakılarııı ahhhh
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl sokaklar şahitsiniz pişmanım zehir gibi yanıyor yüreğimm tiryakinimm hergünüm bir kor gibi yanar geçer her anım bir yıl gibi uzun sürer son bir isteğim senden bir daha deneyelim bunca yıl sonra yine bu istek çokmu söyle çıldırtsanda seninim yalvartsanda seninim tiryakinimm
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl neşet ertaş_dağlar duman olmadan gel Dağlar duman olmadan gel Halım yaman olmadan gel Yetiş son nefesteyim Ömrüm talan olmadan gel Ölmeden gel...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.