Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 19 yıl selamlar herkeşlereeee!!!!!!!!bendeniz nickimden de anlaşılacaı üzre bi adet pınar:)yeni reşit olmuş bi öğrenciyim ve artık isteseniz de istemeseniz de aranızdayımmmm............. yeterince açıklayıcı oldu mukine?????????
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 19 yıl selamlar herkeşlereeee!!!!!!!!bendeniz nickimden de anlaşılacaı üzre bi adet pınar:)yeni reşit olmuş bi öğrenciyim ve artık isteseniz de istemeseniz de aranızdayımmmm............. yeterince açıklayıcı oldu mukine????????? hoşgeldin kovboy...
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 19 yıl HO HOOOOO VALLA ADINI GÖRÜNCE NOEL BABA GELDİ SANDIM...BİR KOŞU GELİP BAKAYIM DEDİM... NEYSE HOŞ GELDİN PINAR....
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 19 yıl selamlar herkeşlereeee!!!!!!!!bendeniz nickimden de anlaşılacaı üzre bi adet pınar:)yeni reşit olmuş bi öğrenciyim ve artık isteseniz de istemeseniz de aranızdayımmmm............. yeterince açıklayıcı oldu mukine?????????
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 19 yıl bende ilk aklıma gelen beyaz sakallı şişman göbekli noel baba oldu hoş geldin pınar
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 19 yıl selamlar herkeşlereeee!!!!!!!!bendeniz nickimden de anlaşılacaı üzre bi adet pınar:)yeni reşit olmuş bi öğrenciyim ve artık isteseniz de istemeseniz de aranızdayımmmm............. yeterince açıklayıcı oldu mukine????????? h g cabuk ısındın
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 19 yıl Yazar herkese noel babayı hatırlattım demek haa... hoşbulduk arkadaşlarrrrrrrrrrrrr.....
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl hos geldin piinar .... kolay gelsin diim ben sana simdiden, gerci biraz gec kalmisim....
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 19 yıl hosgeldin "aramiza", diyebilirmiyim acaba? bende yeniyim`de......
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 19 yıl selamlar herkeşlereeee!!!!!!!!bendeniz nickimden de anlaşılacaı üzre bi adet pınar:)yeni reşit olmuş bi öğrenciyim ve artık isteseniz de istemeseniz de aranızdayımmmm............. yeterince açıklayıcı oldu mukine????????? eee ?
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 19 yıl Merhaba.Aramıza hoşgeldin reşit Pınar. Umarım bizlerle hoş vakitler geçirirsin.Aslında ben forumda o kadar etkin değilim ama bundan sonra olacağım.Bir ara admin sağolsun attı beni.Neyse...Tekrar hoşgeldin
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl selamlar herkeşlereeee!!!!!!!!bendeniz nickimden de anlaşılacaı üzre bi adet pınar:)yeni reşit olmuş bi öğrenciyim ve artık isteseniz de istemeseniz de aranızdayımmmm............. yeterince açıklayıcı oldu mukine????????? euheueuh yeni reşit oldun demek burda yaşlanırsın artık
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl tanıdıgım cool anarşistlerin tersi bir imaja sahipsin anladigim kadariyla. Bakalım sen de su toplumsal is bölümünü ortadan kaldırmak icin neler üreteceksin. Komunleri nasıl kuracaksın devleti nasıl yıkacaksın tartısacak cok sey olacak... Şimdilik hosgeldin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.