Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

selamlar herkeşlereeee!!!!!!!!bendeniz nickimden de anlaşılacaı üzre bi adet pınar:)yeni reşit olmuş bi öğrenciyim ve artık isteseniz de istemeseniz de aranızdayımmmm............. :P:D yeterince açıklayıcı oldu mukine????????? B)

Gönderi tarihi:

selamlar herkeşlereeee!!!!!!!!bendeniz nickimden de anlaşılacaı üzre bi adet pınar:)yeni reşit olmuş bi öğrenciyim ve artık isteseniz de istemeseniz de aranızdayımmmm............. :P:D yeterince açıklayıcı oldu mukine????????? B)

hoşgeldin kovboy... ;)

Gönderi tarihi:

HO HOOOOO VALLA ADINI GÖRÜNCE NOEL BABA GELDİ SANDIM...BİR KOŞU GELİP BAKAYIM DEDİM...

NEYSE HOŞ GELDİN PINAR.... :clover:

Gönderi tarihi:

-_-

Gönderi tarihi:

bende ilk aklıma gelen beyaz sakallı şişman göbekli noel baba oldu hoş geldin pınar

Gönderi tarihi:

h g :) cabuk ısındın :P

Gönderi tarihi:
  • Yazar

herkese noel babayı hatırlattım demek haa... :D hoşbulduk arkadaşlarrrrrrrrrrrrr..... ;)

Gönderi tarihi:

hos geldin piinar ....

kolay gelsin diim ben sana simdiden, gerci biraz gec kalmisim....

Gönderi tarihi:

slm hoşgeldin

Gönderi tarihi:

:closedeyes: eee ?

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Merhaba.Aramıza hoşgeldin reşit Pınar. :) Umarım bizlerle hoş vakitler geçirirsin.Aslında ben forumda o kadar etkin değilim ama bundan sonra olacağım.Bir ara admin sağolsun attı beni.Neyse...Tekrar hoşgeldin :flowers:

Gönderi tarihi:

hoşgeldin -_-

Gönderi tarihi:

euheueuh yeni reşit oldun demek burda yaşlanırsın artık :D

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

tanıdıgım cool anarşistlerin tersi bir imaja sahipsin anladigim kadariyla. Bakalım sen de su toplumsal is bölümünü ortadan kaldırmak icin neler üreteceksin. Komunleri nasıl kuracaksın devleti nasıl yıkacaksın tartısacak cok sey olacak... Şimdilik hosgeldin

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.