Φ piinar Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 selamlar herkeşlereeee!!!!!!!!bendeniz nickimden de anlaşılacaı üzre bi adet pınar:)yeni reşit olmuş bi öğrenciyim ve artık isteseniz de istemeseniz de aranızdayımmmm............. yeterince açıklayıcı oldu mukine????????? Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 selamlar herkeşlereeee!!!!!!!!bendeniz nickimden de anlaşılacaı üzre bi adet pınar:)yeni reşit olmuş bi öğrenciyim ve artık isteseniz de istemeseniz de aranızdayımmmm............. yeterince açıklayıcı oldu mukine????????? hoşgeldin kovboy... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 HO HOOOOO VALLA ADINI GÖRÜNCE NOEL BABA GELDİ SANDIM...BİR KOŞU GELİP BAKAYIM DEDİM... NEYSE HOŞ GELDİN PINAR.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 selamlar herkeşlereeee!!!!!!!!bendeniz nickimden de anlaşılacaı üzre bi adet pınar:)yeni reşit olmuş bi öğrenciyim ve artık isteseniz de istemeseniz de aranızdayımmmm............. yeterince açıklayıcı oldu mukine????????? Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 bende ilk aklıma gelen beyaz sakallı şişman göbekli noel baba oldu hoş geldin pınar Alıntı
Φ CILGIN Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 selamlar herkeşlereeee!!!!!!!!bendeniz nickimden de anlaşılacaı üzre bi adet pınar:)yeni reşit olmuş bi öğrenciyim ve artık isteseniz de istemeseniz de aranızdayımmmm............. yeterince açıklayıcı oldu mukine????????? h g cabuk ısındın Alıntı
Φ piinar Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 herkese noel babayı hatırlattım demek haa... hoşbulduk arkadaşlarrrrrrrrrrrrr..... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 hos geldin piinar .... kolay gelsin diim ben sana simdiden, gerci biraz gec kalmisim.... Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 hosgeldin "aramiza", diyebilirmiyim acaba? bende yeniyim`de...... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 selamlar herkeşlereeee!!!!!!!!bendeniz nickimden de anlaşılacaı üzre bi adet pınar:)yeni reşit olmuş bi öğrenciyim ve artık isteseniz de istemeseniz de aranızdayımmmm............. yeterince açıklayıcı oldu mukine????????? eee ? Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 bende san hosgeldin deyim, piinar Alıntı
Φ HSNKLC Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Merhaba.Aramıza hoşgeldin reşit Pınar. Umarım bizlerle hoş vakitler geçirirsin.Aslında ben forumda o kadar etkin değilim ama bundan sonra olacağım.Bir ara admin sağolsun attı beni.Neyse...Tekrar hoşgeldin Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 selamlar herkeşlereeee!!!!!!!!bendeniz nickimden de anlaşılacaı üzre bi adet pınar:)yeni reşit olmuş bi öğrenciyim ve artık isteseniz de istemeseniz de aranızdayımmmm............. yeterince açıklayıcı oldu mukine????????? euheueuh yeni reşit oldun demek burda yaşlanırsın artık Alıntı
Φ Ulyanov Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 tanıdıgım cool anarşistlerin tersi bir imaja sahipsin anladigim kadariyla. Bakalım sen de su toplumsal is bölümünü ortadan kaldırmak icin neler üreteceksin. Komunleri nasıl kuracaksın devleti nasıl yıkacaksın tartısacak cok sey olacak... Şimdilik hosgeldin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.