Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bir gangster, patronunun 8.kattaki daire kapısına şöyle bir kağıt yazıp, bırakmıştı : "Patron, çok uzaklardan sana geldim, merak etme, seni evde bulamadım ama binaya girip, çıktığımı kimse görmedi."

burada mantıksız bir durum var açıklarmısınız?

Gönderi tarihi:

kendisini birisinin gormemesi bu kadar onemli ise,kagidi niye kapiya birakiyor ki?....birileri bulabilir.gizliyse hic bi sey yazmasinn.ayrica seni evde bulamadim demesine de luzum yok,kagit kapida olduguna gore zaten bulamamistir

(he gangsterler apartmanda mi oturur?)

Gönderi tarihi:
:excl::excl: hem binaya girip çıkdığını kimsenin görmemesini istiyor,hem de kapıya her gelen görsün diye not bırakıyorrr. :online2long::online2long:
Gönderi tarihi:

dedektif ve çırağı olarak bu soruyu görmüştüm. o zamanda çöze bilmiştim .kimsenin görmesini istemiyorsa o notu koymamalıydı.

Gönderi tarihi:

bu sorunun temel fadimeli versiyonu sorulmuştu ama soru tamamen aynı gibi cevabı ise gangster henüz dışarı çıkmadığı için dışarı çıktığımı kimse görmedi demesi mantıksızlık

Cevap bu,tebrik ederim arkadaşım..

Gönderi tarihi:

bu sorunun temel fadimeli versiyonu sorulmuştu ama soru tamamen aynı gibi cevabı ise gangster henüz dışarı çıkmadığı için dışarı çıktığımı kimse görmedi demesi mantıksızlık

doğru cevap tebrikler :clover::clover:

Gönderi tarihi:

dedektif ve çırağı olarak bu soruyu görmüştüm. o zamanda çöze bilmiştim .kimsenin görmesini istemiyorsa o notu koymamalıydı.

O notu koyunca birileri tarafından görülmüş mü oluyor? :lol::lol:

notu kastetdiysen ozaman mesele yok. adam kimsenin kendisini görmediğinden bahsediyor. :P

yani not bırakmasında bir mantıksızlık yok. dolayısıyla o zamanda çözebilememişsin

Gönderi tarihi:

kendisini birisinin gormemesi bu kadar onemli ise,kagidi niye kapiya birakiyor ki?....birileri bulabilir.gizliyse hic bi sey yazmasinn.ayrica seni evde bulamadim demesine de luzum yok,kagit kapida olduguna gore zaten bulamamistir

(he gangsterler apartmanda mi oturur?)

bu gangster apartmanı tercih etmiş :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.