Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bir gangster, patronunun 8.kattaki daire kapısına şöyle bir kağıt yazıp, bırakmıştı : "Patron, çok uzaklardan sana geldim, merak etme, seni evde bulamadım ama binaya girip, çıktığımı kimse görmedi."

burada mantıksız bir durum var açıklarmısınız?

Gönderi tarihi:

kendisini birisinin gormemesi bu kadar onemli ise,kagidi niye kapiya birakiyor ki?....birileri bulabilir.gizliyse hic bi sey yazmasinn.ayrica seni evde bulamadim demesine de luzum yok,kagit kapida olduguna gore zaten bulamamistir

(he gangsterler apartmanda mi oturur?)

Gönderi tarihi:
:excl::excl: hem binaya girip çıkdığını kimsenin görmemesini istiyor,hem de kapıya her gelen görsün diye not bırakıyorrr. :online2long::online2long:
Gönderi tarihi:

dedektif ve çırağı olarak bu soruyu görmüştüm. o zamanda çöze bilmiştim .kimsenin görmesini istemiyorsa o notu koymamalıydı.

Gönderi tarihi:

bu sorunun temel fadimeli versiyonu sorulmuştu ama soru tamamen aynı gibi cevabı ise gangster henüz dışarı çıkmadığı için dışarı çıktığımı kimse görmedi demesi mantıksızlık

Gönderi tarihi:

bu sorunun temel fadimeli versiyonu sorulmuştu ama soru tamamen aynı gibi cevabı ise gangster henüz dışarı çıkmadığı için dışarı çıktığımı kimse görmedi demesi mantıksızlık

Cevap bu,tebrik ederim arkadaşım..

Gönderi tarihi:
  • Yazar

doğru cevap tebrikler :clover::clover:

Gönderi tarihi:

neyse bizimkide mantıklı hakkımızı yemeyin.mosyna bizde birbirimizi tebrik edelim elimizden bu gelir.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

dedektif ve çırağı olarak bu soruyu görmüştüm. o zamanda çöze bilmiştim .kimsenin görmesini istemiyorsa o notu koymamalıydı.

O notu koyunca birileri tarafından görülmüş mü oluyor? :lol::lol:

notu kastetdiysen ozaman mesele yok. adam kimsenin kendisini görmediğinden bahsediyor. :P

yani not bırakmasında bir mantıksızlık yok. dolayısıyla o zamanda çözebilememişsin

Gönderi tarihi:
  • Yazar

kendisini birisinin gormemesi bu kadar onemli ise,kagidi niye kapiya birakiyor ki?....birileri bulabilir.gizliyse hic bi sey yazmasinn.ayrica seni evde bulamadim demesine de luzum yok,kagit kapida olduguna gore zaten bulamamistir

(he gangsterler apartmanda mi oturur?)

bu gangster apartmanı tercih etmiş :lol:

Gönderi tarihi:

bodrumlu ilk fırsatta seni mat edeceğim.ukallığa gerek yoktu.savaşmasını severim.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.